Τρ. Αυγ 16th, 2022

Τρέλανε μας κι άλλο! «Η Πελοπόννησος κρατήθηκε όρθια δεχόμενη το μεγάλο βάρος των ακραίων καιρικών φαινομένων»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ή εμείς ζούμε σε μια άλλη περιφέρεια ….Ή αυτός μιλάει για άλλη περιφέρεια… Δεν εξηγείται αλλιώς!. Εδω στην Κορινθία καταστράφηκαν περιουσίες.

«Η Πελοπόννησος κρατήθηκε όρθια δεχόμενη το βάρος των ακραίων καιρικών φαινομένων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην ΕΡΤ 3 και τη δημοσιογράφο κα Έλσα Ποιμενίδου τη Δευτέρα 1 Οκτώβριου 2018.

«Η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο δεν ήταν όπως το περιμέναμε, αλλά σε καλύτερο επίπεδο», δήλωσε ακόμα ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Σε συνεργασία με τους Δήμους, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και ομάδες εθελοντών αντέξαμε και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν». 

«Η προετοιμασία, η ενημέρωση των πολιτών, η συνεργασία όλων των φορέων και η διαρκής παρουσία μας σε όλα τα μέτωπα, με συνεχείς συσκέψεις των συντονιστικών οργάνων έφερε αυτά τα αποτελέσματα» τόνισε ακόμη ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε «είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αισιόδοξοι για την επιτυχή αντιμετώπιση των συνεπειών του φαινομένου».