Τρ. Αυγ 9th, 2022

Τυχαία η έφοδος της Επιθεώρησης Εργασίας στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου;;;

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αιφνιδιαστικό αλλά τυχαίο;;; έλεγχο πραγματοποίησε στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας

Το τριμελές κλιμάκιο του Σώματος της Επιθεώρησης Εργασίας  έλεγξε τις συμβάσεις εργασίας των εποχιακών εργαζομένων και τις τυχόν οφειλές από μισθοδοσίες.
Οι εποχιακοί εργαζόμενοι (24 συνολικά) σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr έχουν λάβει το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου.
Το Σώμα των Επιθεωρητών συνέταξε υπόμνημα το οποίο υπέβαλε στην εταιρεία ΣΟΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, η οποία έχει συνάψει σύμβαση με την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ και μισθώνει εργαζόμενους. (εταιρεία μίσθωσης εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου), ενώ δεν βεβαιώθηκε κάποια παράβαση επί της ουσίας.

Στο Υδροθεραπευτήριο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου και στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης.

Επίσης η κ. Πρωτοπαππά Μαρία επισκέφθηκε το Spa με σκοπό να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις της κατάσχεσης, ενώ η επίσκεψή της αυτή ουδεμία σχέση είχε με τον έλεγχο της Επιθεώρησης.

 

loutrakiblog.gr