Κυ. Αυγ 7th, 2022

Το έργο του φράγματος του Ασωπού στην Κορινθία «έχει καταντήσει γεφύρι της Αρτας» (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τώρα μας λένε ότι θα έχει ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2020… έχουν περάσει 5 Κυβερνήσεις και ακομα δεν έχει γίνει τίποτα, μόνο μια τρύπα στο ….βουνό. «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».

Θα εγκαινιαστεί μας λένε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και το πιστεύουν κιόλας!

Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου!

Δείτε και κρίνετε μόνοι σας.

«Πριν τον Δεκέμβριο του 2020, το μεγάλο έργο του φράγματος του Ασωπού Κορινθίας, θα έχει ολοκληρωθεί».

Αυτό, δήλωσε, απ’ το δημαρχείο του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, στο Ζευγολατιό, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Χαράλαμπος Κασίμης.
Με αφορμή την περιοδεία της ηγεσίας του Υπουργείου, στις παραγωγικές εκτάσεις σταφυλιών της περιοχής και των συσκέψεων που έγιναν, για την αντιμετώπιση των ζημιών απ’ τα καιρικά φαινόμενα, ο γενικός γραμματέας, αναφέρθηκε στο … πολύπαθο αυτό έργο, που απασχολεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όλη σχεδόν την Κορινθία.
Είπε, λοιπόν τα εξής για τον Ασωπό:
» Το συγκεκριμένο έργο που για πολλά χρόνια θα γινόταν και πάντα έμενε σε εκκρεμότητα, είχε πολλά νομικά ζητήματα, όπως και θέματα που είχαν να κάνουν με το περιβάλλον κλπ. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση απ’ την Ευρώπη, ενώ λύσαμε τα νομικά θέματα, τις άδειες και τις απαλλοτριώσεις. Βγάλαμε νέες εγγυητικές επιστολές και τώρα, ο εργολάβος είναι μέσα στο έργο και δουλεύει γρήγορα. Δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια. Σας λέω ότι, πριν τον Δεκέμβριο του 2020, το έργο αυτό, θα έχει ολοκληρωθεί».