Πε. Φεβ 22nd, 2024

Αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης σε υψηλούς τόνους (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης.

Για μνημόνιο Μητσοτάκη κάνει λόγο το Μαξίμου με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κατάργησης του νόμου Κατρούγκαλου.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός γράφει και σβήνει ονόματα και όπως όλα δείχνουν θα ανέβει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με νέο κυβερνητικό σχήμα.

Η υλοποίηση του πολιτικού σχεδίου, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ενίσχυση των εργαζομένων και τη στήριξη της μισθωτής εργασίας, στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί μεθαύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με θέμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα εποχή μετά τα μνημόνια.

Η κατάργηση του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου, αλλά και η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μίας κυβέρνησης της ΝΔ, υπογράμμισε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι σαρωτικές μεταρρυθμίσεις του Κ. Μητσοτάκη σημαίνουν απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση στην αγορά εργασίας, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.

Πολιτική επιλογή και στόχευση της ΝΔ να υπονομεύσει και να απαξιώσει το Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ώστε να ανοίξει ο δρόμο για την επέκταση της ιδιωτικής ασφάλισης, δήλωσε η υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ