Δε. Ιούν 17th, 2024

Μιχάλης Θυμής : Πολιτικά ανήθικο να παραμένει στη θέση της η Πρωτοπαππά (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

“Ενώ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για να διεκδικήσει το Δήμο, κάνει τον προεκλογικό της αγώνα, ενώ είναι αναπληρώτρια του Δημάρχου και έμμισθη, πράγμα το οποίο είναι ηθικά απαράδεκτο. ..

Η κυρία Πρωτοπαππά, έπρεπε εδώ και δύο μήνες να είχε παραιτηθεί και μετά να κάνει τον αγώνα της. Το να παραμένει στη θέση της και να κάνει προεκλογικό αγώνα από τη θέση του αναπληρωτή Δημάρχου, το ξαναλέω είναι πολιτικά ανήθικο. Δείτε τι έγινε στην Κόρινθο. Σταυρέλης και λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι, παραιτήθηκαν. Εσείς τι κάνετε; Κάθεστε στη θέση σας και πληρώνεστε. Η μήπως φοβάστε ότι αν παραιτηθείτε θα πρέπει να επιστρέψετε στην εργασία σας και αυτό ίσως μειώσει ώρες από τον προεκλογικό σας αγώνα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μιχάλης Θυμής.
Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μαρία Πρωτοπαππά, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έμμισθη θέση ως αντιδήμαρχος και ότι πληρώνεται από την Υπηρεσία της, με χαμηλότερο, μάλιστα μισθό απ’ ότι ο μισθός του Αντιδημάρχου, είπε χαρακτηριστικά


 “Κύριε Δήμαρχε, τα τελευταία χρόνια έρχομαι περισσότερες φορές από εσάς στο Δημαρχείο. Εσείς δεν έρχεστε και τόσο συχνά. Επίσης, κύριε Δήμαρχε, είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, δεν μου είχατε αφήσει καμία αρμοδιότητα εκτός του να εγκρίνω ποσά για να αλλαχθούν οι λάμπες στους δρόμους. Έχω 32 χρόνια στην Υπηρεσία μου. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου πεί αν φοβάμαι να πάω να δουλέψω. Γι αυτό, τα λόγια σας, να τα πείτε αλλού. Το πότε θα παραιτηθώ, θα το κρίνω εγώ και οι άνθρωποί μου. Και έχω εγωισμό και αξιοπρέπεια και θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα 16 χρόνια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου υποδείξει τι να κάνω”.είπε σε έντονο ύφος η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Για να της απαντήσει και πάλι ο Μιχάλης Θυμής:

“Kυρία Πρωτοπαππά, επιλέξατε να πληρώνεστε από την  υπηρεσία σας. Ομως πληρώνεστε για να υπηρετείτε το Δήμο. Εσείς εδώ και δυο μήνες δεν το κάνετε αυτό. Εχετε διαχωρίσει τη θέση σας.Νομίζω πρέπει να επιστρέψετε στη θέση σας”