Σα. Ιούν 22nd, 2024

Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Δημήτρης Σαραβάκος με στήριξη Λεβέντη (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην νομάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός μάλιστα προχώρησε στην ανακοίνωση με ένα βίντεο συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, που στηρίζει την “Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου”.
Ο Δημήτρης Σαραβάκος τόνισε:
“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Η Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου κατέρχεται στις εκλογές με άξονα τον άνθρωπο, την καθημερινότητα και την ανάπτυξη. Είμεθα σίγουροι, ότι οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα στηρίξουν την κίνηση και θα μας υπερψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που έρχονται.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επεσήμανε:
“Από πλευράς της Ένωσης Κεντρώων έχω δηλώσει ότι οι υποψήφιοι σε περιφέρειες ή δήμους, που έχουν χρίσμα Νέας Δημοκρατίας ή ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να υποστηριχθούν από το κόμμα μας. Όταν πληροφορήθηκα υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Σαραβάκο, παλαιού και επιτυχημένου αυτοδιοικητικού και προέδρου της Ένωσης Αιρετών Νομαρχών αισθάνθηκα, ότι ταιριάζει απόλυτα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Καλώ όλους τους φίλους μου που με αγαπούν σε όλη την Πελοπόννησο, με θέρμη να τον υποστηρίξουν να βγει περιφερειάρχης, Γιατί είναι και ο πιο άξιος από τα ονόματα που έχουν ακουστεί”.