Πα. Φεβ 3rd, 2023

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση το έκτο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του δήμου Κορινθίω (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δυναμικό παρόν παρά τις κατακλυσμιαίες συνθήκες έδωσαν οι μαθητές της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας στο επιστημονικό συμπόσιο για τη γυναίκα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, από κορυφαίους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το συμπόσιο πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και πραγματικά στο «μεθύσαμε» γνώση!!!
Γνώση απίστευτη σε όγκο μέσα σε ελάχιστο χρόνο!!!!
Γιατί οι καθηγητές μας, Κορυφαίοι στο είδος τους, εγνωσμένοι για το κύρος και τις γνώσεις τους, κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να μας μεταγγίσουν συμπυκνωμένη γνώση και πληροφορία, που σε άλλες συνθήκες θα απαιτούσε κόπο και δουλειά πολύ χρόνου….. για να την αποκτήσουμε!!!!!

Εκ βαθέων τους ευχαριστούμε για αυτήν την εξαιρετική και μοναδική ευκαιρία και τιμή που μας περιποιησαν!!!

Ο κ. Αμφιλόχιος Παπαθωμάς, καθηγητής αρχαίας ελληνικής φιλολογίας και η κ. Θεοδώρα Αντωνοπούλου καθηγήτρια βυζαντινής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησαν εξαιρετικές ομιλίες
που καθήλωσαν τους μαθητές της σχολής που δεν έφευγαν για τρεις συνεχόμενες ώρες.

Ο κύριος Παπαθωμάς αναφέρθηκε σε δυναμικές ελληνικές γυναικείες παρουσίες της αρχαίας Ελλάδας μέσα από τον κόσμο των παπύρων και η κυρία Αντωνοπούλου διατρέχοντας ολη την εποχή του Βυζαντίου παρουσίασε γυναικείες μορφές, Αγιες, αυτοκράτειρες και νοικοκυρές που έδρασαν σε όλη την βυζαντινή περίοδο.

Το μάθημα ήταν απλά υπέροχο!!!! πραγματικά μοναδικό!! και ανεπανάληπτο, εξαιρετικά ενδιαφέρον
καθώς μέσα από εμπεριστατωμένες ομιλίες οι καθηγητές κατάφεραν να καλύψουν τεράστιες περιόδους της αρχαιότητας και της βυζαντινής εποχής.
Οι μαθητές της σχολής έφυγαν κατενθουσιασμένοι ευχαριστώντας τους για αυτήν την μοναδική ευκαιρία που μας έδωσαν να γνωρίσουμε σημαντικές γυναίκες σημαντικών περιόδων της ιστορίας μας.

Το επόμενο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα με ομιλητή τον καθηγητή γνωστικής ψυχολογίας φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Πέτρο Ρούσσο
με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους μας, μεγάλους και μικρούς, «ψυχική υγεία και διαδίκτυο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr