Πε. Μαρ 30th, 2023

Σκηνοθετημένο τροχαίο στην Καλαμάτα με «θύμα» μια κούκλα-Προσοχή στους οδηγούς (video- φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα περίεργο περιστατικό με ένα στημένο τροχαίο στην περιοχή του Αλμυρού απασχολεί την τοπική κοινωνία της  Καλαμάτας αλλά και τις Αρχές.

Δικογραφία σχηματίζει το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από την ομάδα εθελοντών Μάνης «Γαία» με ανάρτηση στο Facebook.

Το σκηνικό είχε στηθεί στο μικρό τσιμεντένιο χώρο στάθμευσης απέναντι από το πάρκο του Αλμυρού και κοντά στο οδόστρωμα. Μια πεσμένη μηχανή και μπροστά της ένα ανθρώπινο ομοίωμα, που θύμιζε θύμα τροχαίου ατυχήματος.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για μια κούκλα, που έκανε πολλούς οδηγούς να σταματήσουν στο σημείο. Έκπληκτοι είδαν πως στο έδαφος δεν υπήρχε άνθρωπος. Ήταν μια κούκλα με γάντια και κουκούλα full face.

Μάλιστα δίπλα από το ομοίωμα υπήρχαν και κομμάτια από τη μηχανή, που έκαναν πολλούς να θεωρήσουν σίγουρο πως είχε προηγηθεί τροχαίο.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, το μηχανάκι ήταν παρατημένο εδώ και καιρό, 30 μέτρα από το σημείο που είχε στηθεί το σκηνικό. Μάλιστα, φέρει κανονικά πινακίδα κυκλοφορίας, αν και ξεβαμμένη.

Επίσης, διερχόμενοι οδηγοί έλεγαν ότι περίπου στις 20.30 είδαν στο σημείο τρία αυτοκίνητα με 5-6 άτομα και κάποιους από αυτούς να προσπαθούν να κατεβάσουν κάτι στο σημείο, αναγνωρίζοντας στη συνέχεια την κούκλα από τα ρούχα που της είχαν φορέσει.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για αρρωστημένη φάρσα ή για «δόλωμα» που αποσκοπούσε αλλού, αλλά την υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία.

Πηγή:newsit.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr