Ο Δήμος Σικυωνίων θα παραμείνει κλειστός αύριο Τετάρτη ως ένδειξη πένθους στη μνήμη του Ν. Ταγαρά

photographyninos@gmail.com
korinthosTV
1 Min Read

Ο Δήμος Σικυωνίων ενημερώνει τους δημότες ότι αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, σύμφωνα με σχετική απόφαση, ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ.

Εξαιρούνται οι παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί και η υπηρεσία καθαριότητας,  όπου έχει ληφθεί μέριμνα να λειτουργήσουν με το απαραίτητο προσωπικό.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη ως ένδειξη πένθους και απόδοσης της οφειλόμενης τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος υφυπουργού Περιβάλλοντος και βουλευτή Κορινθίας, Νικόλαου Ταγαρά, καθώς και για να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στις 13:00.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες για την κατανόησή τους και παρακαλούμε για τον ανάλογο προγραμματισμό των υποθέσεών τους.

Share This Article