Κάτω Άσσος Κορινθίας: Νέο νεόδμητο διαμέρισμα μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα

korinthosTV
1 Min Read

Ένα νέο οικιστικό έργο ολοκληρώθηκε πρόσφατα στον Κάτω Άσσο Κορινθίας, προσθέτοντας ακόμη μία σύγχρονη επιλογή κατοικίας σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον από αγοραστές και επενδυτές.

Πρόκειται για νεόδμητο ισόγειο διαμέρισμα 67 τ.μ., κατασκευής 2025, το οποίο βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την παραλία και παραδίδεται έτοιμο προς κατοίκηση. Η κατοικία διαθέτει σύγχρονες ενεργειακές προδιαγραφές, αντλία θερμότητας, θερμοπρόσοψη, ιδιωτική θέση στάθμευσης και αποθήκη, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η περιοχή του Κάτω Άσσου συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν μόνιμη ή εξοχική κατοικία κοντά στη θάλασσα, αλλά και επενδυτών που στρέφονται σε σύγχρονες κατοικίες με αυξημένη ενεργειακή απόδοση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότερες κατοικίες του συγκεκριμένου συγκροτήματος έχουν ήδη διατεθεί, γεγονός που επιβεβαιώνει τη ζήτηση που καταγράφεται για νεόδμητα ακίνητα στην παραλιακή ζώνη της Κορινθίας.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο link της αγγελίας https://www.spitogatos.gr/aggelia/1118233295 και να προγραμματίσουν επίσκεψη μέσω της Πιέτρης & Συνεργάτες Ασφάλιση | Ενέργεια | Ακίνητα.

📞 2741075570 2741075571

🌐 www.pietrisinsurance.gr

📧 realestate@pietrisinsurance.gr

Share This Article