Τρ. Ιούλ 16th, 2024

Άμεση εξιχνίαση και σύλληψη του ληστή των γνωστών δικηγόρων στην Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνελήφθη στις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου , ο 35χρονος δράστης της ληστείας που έγινε στην Κόρινθο. Άμεση και πάλι επιτυχής η αντίδραση του Τ.Α Κορίνθου!

Πρώτο το korinthostv.gr έκανε γνωστή την είδηση της ληστείας, της ταυτοποίησης και της σύλληψης του δράστη.

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι στην Κόρινθο.

Αναλυτικά:

Επί ποδός ήταν όλο το πρωί μεγάλη αστυνομική δύναμη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εισέβαλε υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι γνωστών δικηγόρων στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και πρόκειται για αλλοδαπό.

Το χρονικό της κινηματογραφικής ληστείας:

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ζευγάρι δικηγόρων στην πόλη της Κορίνθου, όταν ληστής εισέβαλε στο σπίτι τους βγάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας. Συγκεκριμένα, ο δράστης κατάφερε να μπει στο σπίτι που αποτελούσε το στόχο του. Εκεί, υπό την απειλή μαχαιριού, ξύπνησε και απείλησε τους ιδιοκτήτες της κατοικίας.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός με τους δύο δικηγόρους να προσπαθούν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Ωστόσο, ο άνδρας ήταν αδίστακτος. Κατάφερε να εντοπίσει και να αποσπάσει χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα σημαντικής αξίας αντικείμενα. Άμεσα τράπηκε σε φυγή.