Πα. Ιούλ 19th, 2024

Γιορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην εκδήλωση που έγινε στην Καλαμάτα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάστηκε σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπως και σε ολόκληρη τη χώρα-, με εκδηλώσεις που έγιναν στην έδρα της όπως και στις έδρες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας παρέστη στην εκδήλωση που έγινε το πρωί σήμερα στην Καλαμάτα, όπου μετά την δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Χριστού, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Λεοντοπόλεως Γαβριήλ (από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της πλατείας 23ης Μαρτίου και ακολούθησε κατάθεση στεφανιών, τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση του εθνικού ύμνου, με την οποία ολοκληρώθηκε η τελετή, στην οποία -μεταξύ άλλων- παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου.

Ανάλογες εκδηλώσεις, όπως αναφέρεται και πιο πάνω, έλαβαν χώρα σήμερα και στις έδρες των υπόλοιπων 4 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.