Δε. Μαρ 4th, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Tι εννοείτε κ. Πρωτοπαππά “δε νοικιάζουμε”.Βρείτε εσείς επενδυτή.Eσείς που τα κάνετε όλα στο φώς, τι θέλατε από τον Κόμερ (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εκπληκτο με αφήνει το τελεσίγραφο της κ. Πρωτοπαππά. Το δεν πουλάμε το καταλαβαίνω, το δεν νοικιάζουμε, τι εννοείτε; Δηλαδή παίρνουμε το ακίνητο και το κρατάμε. δεν το νοικιάζουμε. Το κρατάει ο δήμος για πάρτη του και δεν το νοικιάζουμε. Δηλαδή δεν το νοικιάζουμε και του λέμε αύριο του επενδυτή φύγετε απο κει γιατί δεν το νοικιάζουμε. Μήπως κάποιος από τους 11 συμβούλους μπορεί να μου εξηγήσει τι εννοείτε; ρώτησε ο κ. δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

Απάντηση θέλησε να δώσει ο επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ  και υπήρξε μια διένεξη με το αντιδήμαρχο κ. Πέρρα που  απάντησε στον κ. Βασιλείου Δημήτρη ότι δεν ξερει τι υπογράφει.

Στη συνέχεια ο κ. Γκιώνης είπε ότι στις κατηγορίες Πρωτοπαππά απαντά ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου.Κ. Πρωτοπαππά, σήμερα με όλα αυτά που γίνονται, κορωναϊός, πάρνηθα, ελληνικό κλπ ψάχνουμε να βρούμε ένα επενδυτή να εξοφλήσει 100.000.οοο ευρώ, να επενδύσει και άλλα 20, 30 και σε 13 χρόνα να πάρουμε το 50 % και σε 20% να πάρουμε το 100%. Σας δίνω το ελεύθερο σε σας και στους άλλους συνδυασμούς να βρείτε εσείς επενδυτή χωρίς μάλιστρα ΑΕ. παρά τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους. Και τι θέλετε να πείτε. Ναι γνωριζόμουν με τον Κόμερ και έπινα καφέ. Τι σημαίνει΄. Συμφώνησα μαζί του;Θέλατε να κάνετε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Κόμερ και σας είπε χωρίς το δήμαρχο δεν κάνω τίποτα. Εσείς που τα κάνετε όλα στο φώς τι θέλατε από τον κ. Κόμερ;;;, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. δήμαρχος κ. Γκιώνης στο δημοτικό συμβούλιο

Εχει ενδιαφέρον να ακούσετε την τοποθέτηση του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο και την απάντησή του στην κ. Πρωτοπαππά

www.loutrakiblog.gr