Δε. Απρ 22nd, 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: «Τέρας! Να σαπίσεις στη φυλακή» του φώναζαν – Διεκόπη η δίκη για τις 3 Μαρτίου (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δεύτερη διακοπή δόθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς. Η αποδεικτική διαδικασία δεν άρχισε ούτε σήμερα (25.02.2022) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) της Αθήνας, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο μέλους της σύνθεσης του δικαστηρίου, και η δίκη διεκόπη για τις 3 Μαρτίου 2022.

Στην έναρξη της σημερινής διαδικασίας ανακοινώθηκε πως οι γραμματείς έχουν προγραμματισμένη στάση εργασίας μέχρι τις 11 το πρωί, καθώς και ότι ένα μέλος της στο θέσης της έδρας δεν μπορεί να παρευρεθεί λόγω ασθένειας. «Λαμβανομένου υπόψη του κωλύματος και καθώς η αναπλήρωση της δικαστή αφορά μόνο για το θέμα της διακοπής, θα πρέπει να διακόψουμε» πρότεινε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και κρατείται εδώ και ένα χρόνο προσωρινά στις φυλακές, έφθασε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί στα δικαστήρια. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έφθασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με χειροπέδες πισθάγκωνα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έξοδο του Δημήτρη Λιγνάδη από το δικαστικό μέγαρο ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δέχθηκε εντονότατη φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους. «Τέρας! Να σαπίσεις στη φυλακή», του φώναζε – μεταξύ άλλων – ο κόσμος. 

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: newsit.gr