Τε. Ιούλ 24th, 2024

ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Γ. ΚΑΡΠΟΥΖΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόριος Καρπούζης στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκελλου της Ι. Μητροπόλεως μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.
Είναι γνωστό ότι, ο Δικηγόρος στο επάγγελμα κ. Καρπούζης, ήταν ο πρώτος Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως μας, οπότε η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων και αναφορά σε θέματα για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης μας, καθώς επίσης και για την διαχρονικά υποδειγματική συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως μας με την Διοίκηση και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.
Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του ως συμβολικό και αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας, προκειμένου να τον συνοδεύει και τον ενδυναμώνει στην επιτέλεση, με χρηστότητα και ζήλο, των νέων καθηκόντων του προς εξυπηρέτηση πάντοτε του Λαού μας και ιδιαιτέρως των πασχόντων αδελφών μας!