Πα. Ιούν 14th, 2024

Η «ΠΙΕΤΡΗΣ – ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε.» ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 1000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΖΕΣΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ 2022

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το πρόβλημα της προσφοράς ενός ζεστού και αξιοπρεπούς γεύματος για τους πάσχοντες και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας για το Άγιο Πάσχα, αφού, όπως είναι φυσικό, οι εθελοντές που προσφέρουν καθημερινώς τις υπηρεσίες τους οικειοθελώς στα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεώς μας αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους, ήρθε να λύσει για μια ακόμη φορά η «ΠΙΕΤΡΗΣ – ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε.», μέσω της πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών της να καλύψουν τις ανάγκες σε μερίδες φαγητού, χίλιες (1000), στα γεύματα Αγάπης της Ι. Μητροπόλεώς μας και συγκεκριμένα στον Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου και στον Ι. Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου.

Η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία των ΑΦΩΝ ΠΙΕΤΡΗ προστίθεται σ’ αυτή των εθελοντών επιχειρηματιών, και βεβαίως όχι μόνο της περιοχής μας, που αποδέχονται την φιλανθρωπική και Κοινωνική προσφορά της Ι. Μητροπόλεώς μας και την συνδράμουν και την ενισχύουν, ως γνήσιοι «μαθητές» του Χριστού που πραγματοποιούν τον λόγο Του «ἐπείνασα γὰρ καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν» (Ματθ. κε΄, 35).

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος στο πρόσωπο των ιδιοκτητών της γνωστής Κορινθιακής Εταιρίας ευχαριστεί όλους εκείνους τους επιχειρηματίες που σε κάθε ανάγκη έρχονται αρωγοί και σαν τον Σίμωνα τον Κυρηναίο, σηκώνουν τον Σταυρό της φιλανθρωπίας και της διακονίας των πασχόντων αδελφών μας.