Δε. Ιούλ 22nd, 2024

Κόρφος: To λαμπερό πετράδι του Αργοσαρωνικού από…ψηλά! (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κόρφος: To λαμπερό πετράδι του Αργοσαρωνικού από…ψηλά! (video)

Το χωριό του Κόρφου είναι παραθαλάσσιο και περιτριγυρίζεται από ελαιώνες. Το τοπίο σε γυρνάει σε άλλες εποχές και φεύγοντας θα ευχόσουν αυτό να ήταν το χωριό σου, ώστε να επιστρέφεις πάντα εκεί. Στην περιοχή θα βρεις πολλά καταλύματα αν αποφασίσεις πως θέλεις να διανυκτερεύσεις για να έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την ομορφιά και την γαλήνη σε όλο της το εύρος.

Η παραλία Κόρφος είναι στην ουσία ένας απάνεμος μικρός κόλπος, με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά.

Δείτε μαγευτικές εικόνες από τον Κόρφο, όπως τις κατέγραψε ο Αργύρης Σταματιδης – Droneas gr:

Ο βυθός ενδείκνυται για εξερεύνηση. Εκεί θα δεις χταπόδια, αχινούς και ψάρια ακόμα και με γυμνό μάτι. Όπως καταλαβαίνεις, οι υποβρύχιες περιπλανήσεις σε μια παραλία που δεν είναι ευρέως γνωστή στους επισκέπτες θα γίνει το αγαπημένο σου χόμπι.

Το απόγευμα θα περπατήσεις πλάι στην θάλασσα, ενώ τα μικρά γραφικά ταβερνάκια και τα ουζερί θα σε περιμένουν. Τα ψάρια είναι ολόφρεσκα και οι τιμές εξαιρετικές, σε όλο το χωριό.

Στον Κόρφο Κορινθίας, μπορείς να βρεις το προσωπικό σου ησυχαστήριο, λίγο πριν επιτρέψεις στο φθινόπωρο να μπει στην ζωή σου. Ένας τόπος ευλογημένος με φυσική ομορφιά, πανέμορφα νερά και ηρεμία, βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά από το σπίτι σου. Μήπως να οργανώσεις μια εκδρομή για το προσεχές Σαββατοκύριακο;