Σα. Ιούλ 27th, 2024

Λουτράκι: O Χαράλαμπος Βλάσσης υποψήφιος με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Καλωσορίζουμε στην 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 έναν ταλαντούχο φωτογράφο με θέληση για προσφορά, τον Χαράλαμπο Βλάσση (Μπάμπης Φλου).

Ο Χαράλαμπος γεννήθηκε το 1977 στη Θεσ/νίκη και από το 1985 κατοικεί μόνιμα στο Λουτράκι. Απόφοιτος του Εργαστηρίου Μελέτης και Εφαρμογής της Φωτογραφίας από το 1995, λειτουργεί την επιχείρησή του (PHOTO ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΟΥ) από το 1998 στο Λουτράκι. Από το 1993 συνεργάζεται με διάφορα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ και ημερήσιο τύπο καλύπτοντας φωτογραφικά θέματα πολιτικής επικαιρότητας, αθλητισμού και τουριστικής προβολής. Αποκλειστικές φωτογραφίες του έχουν φιλοξενηθεί σε διεθνή και εθνικά δίκτυα όπως το CNN, και εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, η Εφημερίδα Συντακτών κ.ά.

Με πλούσια εθελοντική δράση και προσφορά σε διάφορους Συλλόγους (Πυροπροστασίας, Πολιτιστικούς, Αιμοδοσίας, Γονέων και Κηδεμόνων κ.α.) από νεαρή ηλικία, αποδεικνύει ενεργά την αγάπη του για τον άνθρωπο και τον τόπο.

Συγχρόνως είναι καταχωρημένος στο εθνικό Μητρώο εθελοντών δοτών οργάνων και μυελού των οστών.

Θεωρεί την αλληλεγγύη βασικό παράγοντα για την κοινωνική ανάπτυξη και την ευημερία. Την αγάπη για τα παιδιά και την έννοια για τις επόμενες γενιές, κίνητρο για την ενεργή συμμετοχή όλων μας στα τοπικά -και όχι μόνο- ζητήματα.

Μπάμπη καλωσόρισες στην ομάδα μας! Η δημιουργικότητα και ο αλτρουισμός σου είναι πολύτιμα για να δώσουμε μία νέα πνοή στον δήμο μας. Καλή επιτυχία!