Δε. Ιούλ 22nd, 2024

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος στην 1 η εκδήλωση του ICC WOMAN για την γυναικεία επιχειρηματικότητα και καινοτομία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βρέθηκε την Κυριακή 14.11.2021 στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, προσκεκλημένος του ICC WomenHellas,στην πρώτη εκδήλωση του στην Κορινθία προκειμένου να τιμήσει μέσα από τα βραβεία “Herculessustainability” την επιχειρηματική διάκριση  και επιτυχία αλλά και την πολιτιστική πολυπραγμοσύνη γυναικών επιχειρηματιών  της Κορινθίας.

Ο Δήμαρχος βράβευσε την κυρία Ιωάννα Δαβλέρη της ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ, CORINTHIAN WINE CLUBενθυμούμενος την γνωριμία και επιτυχημένη συνεργασία τους σε μια από τις εκθέσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την προώθηση της γαστρονομίας και οινογευσίας, απευθύνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλες τις βραβευθείσες και εκφράζοντας στους διοργανωτές την πεποίθηση του πως η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει στα επόμενα χρόνια θεσμό για την Κορινθία αλλά και κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο επιχειρείν.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορινθίων  σημείωσε την αναγκαιότητα όλοι να ευαισθητοποιηθούν και να εργαστούν με τρόπο διαφορετικό για την αειφόρο ανάπτυξη και τηνδιαχείριση της κλιματικής αλλαγής, για το καλό των επόμενων γενεών.

Επισημαίνοντας τις πολύ σοβαρές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής οι οποίες είναι φανερές και στον τόπο στον οποίον φιλοξενήθηκε η εκδήλωση την Στυμφαλία, αναφέρθηκε καιστο θέμα της υδροδότησης των πολιτών της Κορίνθου και της επάρκειας ύδατος για αγροτική χρήση στην Στυμφαλία. «Οι λύσεις πρέπει να είναι ευρηματικές και καινοτόμες. Χωρίς ψεύτικα διλήμματα .Μπορούμε και τα δυο να τα πετύχουμε, την ύδρευση των πολιτών και την άρδευση των κτημάτων  με την συνεργασία και την καινοτομία.  Μπορούμε να βρούμε την λύση για το συμφέρον όλων» ανέφερε χαρακτηριστικά.