Πα. Δεκ 1st, 2023

Ο Τάσος Καλαντζής υποψήφιος με το συνδυασμό ”Συμμαχία Νέων Σικυωνίων” του Σπύρου Σταματόπουλου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ονομάζομαι Τάσος Καλαντζής, είμαι 22 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιάτο Κορινθίας και έχω καταγωγή από τον Ασπροκαμπο Κορινθίας. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο “Πρακτικά ζητήματα της Νεοελληνικής” και παρακολουθώ το σεμινάριο “Στοιχεία εισαγωγής στο Δίκαιο για κάθε πολίτη”. Τέλος, μ’αρέσει να αρθρογραφώ και έχω δημοσιεύσει κείμενα σε ιστολιδες: Off Line Post, Pnyka Press, Rethemnosnews και Γνώμη Πολιτών. Επίσης, μ’ αρέσει να μελετώ φιλοσοφία.

Ως νέος και φιλόδοξος, που απλώς συνειδητοποίησα, αρκετά νέος ακόμη, αυτά που οφείλω απέναντι στην κοινωνία της οποίας είμαι μέλος οραματίζομαι ένα μέλλον για τον Δήμο μας που ενσωματώνει την πρόοδο, την ένταξη και τη βιωσιμότητα. 

Το πάθος μου για μια έστω θετική αλλαγή με ώθησε να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Σπύρου Σταματόπουλου, θέτοντας ως βασική μου προτεραιότητα να αγκαλιάζω τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας. Με την υποστήριξη και τη συνεργασία της ποικιλόμορφης κοινωνίας μας αλλά και με ολόκληρη την νεολαία συσπειρωμένη, πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη που ευδοκιμεί απ’ όλες τις απόψεις, αφήνοντας μια διαρκή κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Εστιάζοντας στις υποδομές, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα, την οικονομική ανάπτυξη, τη συμμετοχή στα κοινά και τη διαγενεακή επικοινωνία, επιθυμώ να συμβάλλω στο να οικοδομήσουμε μια πόλη όπου τα όνειρα μπορούν να ανθίσουν και κάθε άτομο να βρει τη θέση του.