Τρ. Ιούν 18th, 2024

Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 44χρονου στην Παλαιά Αγορά

Κοινοποίηση ειδήσεων
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-22.png

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο, που αποτυπώνει καρέ – καρέ τον άγριο ξυλοδαρμό του 44χρονου έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στον Πύργο, την Πρωτοχρονιά του 2018, φέρνει στη δημοσιότητα το Patris News. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μια ομάδα τουλάχιστον είκοσι ατόμων επιτίθεται στο θύμα που την στιγμή εκείνη βρισκόταν στην πόρτα του μαγαζιού στην Παλαιά Αγορά. Για αρκετά λεπτά, ο 44χρονος δέχεται μπουνιές, κλωτσιές, ενώ τον χτυπούν με γυάλινα ποτήρια, αλλά ακόμα και με σιδερένια σκαμπό.

Στην κατάθεσή του ο παθών είχε αναφέρει ενώπιον των αστυνομικών είχε αναφέρει ότι αφορμή για την βάναυση επίθεση που δέχθηκε αποτέλεσε η άρνησή του στο επιτρέψει την είσοδο στου μαγαζί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στην συνέχεια τον εξύβρισε και τον απείλησε.

Το ίδιο άτομο, που έχει αναγνωριστεί από το θύμα, κάλεσε τηλεφωνικά και άλλα άτομα, που μετά από λίγα λεπτά κατέφθασαν στην περιοχή της Παλαιάς Αγοράς και ξεκίνησαν να επιτίθενται με μεγάλη μανία στο θύμα, προκαλώντας του κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα. Σήμερα, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, πέντε χρόνια μετά το περιστατικό, η αγριότητα του οποίου σοκάρει, αναμένεται να αποφασίσει για την ενοχή ή μη των τεσσάρων ατόμων που έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν για την επίθεση αυτή, οι οποίοι κατηγορούνται για εξύβριση, απειλή και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

www.patrisnews.com