Τε. Ιούλ 24th, 2024

Σχιστό: Δεύτερη σύλληψη Ρομά για την επίθεση στους πυροσβέστες (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής έναν 23χρονο Ρομά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για ληστεία κατά συναυτουργία.

https://www.youtube.com/watch?v=LOHE5nYDCVA

Σε δεύτερη σύλληψη για την επίθεση σε πυροσβεστικό όχημα και πυροσβέστες  κοντά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου 20 Nοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής έναν 23χρονο Ρομά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι μαζί με άλλα άτομα συμμετείχαν στην ομάδα που πρωινές ώρες της 27ης Οκτωβρίου 2021 επιτέθηκαν στο όχημα του Π.Σ., προξενώντας φθορές στο όχημα και τραυματίζοντας τους δύο πυροσβέστες, αφού πρώτα τους είχαν ληστέψει. Αξίζει να σημειωθεί, πως ένας από τους πυροσβέστες τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε αιμόφυρτος στο 251.

Για την υπόθεση αυτή είχε σχηματισθεί, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, σχετική δικογραφία και στις 12 Νοεμβρίου είχε συλληφθεί από την ΟΠΚΕ με ένταλμα έτερος Ρομά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.