Τε. Δεκ 6th, 2023

Τάσος Καλαντζής: Επενδύοντας στη Νεολαία – Το Όραμα του Σπύρου Σταματόπουλου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι πόλεις και τα χωριά παίρνουν φωτιά όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι υποψήφιοι αγωνίζονται για την συλλογή σταυρών που θα τους εξασφαλίσουν μία θέση στα δημοτικά συμβούλια της επόμενης πενταετίας. 

Ο καθένας κάνει τον προσωπικό του αγώνα και χρησιμοποιεί τα δικά του εργαλεία, ώστε να επιτύχει τον σκοπό του. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, ωστόσο, πως ο καθένας, ανάλογα με την επιλογή του, έχει διαφορετικά μέσα αξιοποίησης για να πετύχει.

Προσωπικά, ως νέος, επέλεξα να συμπορευτώ με τον Σπύρο Σταματόπουλο και την Συμμαχία Νέων Σικυωνίων, διότι διέκρινα την βαθιά αφοσίωση τους στη διασφάλιση ενός λαμπρότερου μέλλοντος για τον Δήμο μας. 

Η διαμόρφωση ενός καλύτερου και λαμπρότερου μέλλοντος, αδιαμφισβήτητα, ξεκινά από την επένδυση στα παιδιά και τους εφήβους. Η παρούσα δημοτική αρχή, λοιπόν, παρά την δεκάχρονη οικονομική κρίση αλλά και την υγειονομική κρίση που εξελίχθηκε και αυτή σε οικονομική, έχει παράδοση ένα σημαντικό έργο για τους νέους της περιοχής μας. 

Ξεκινώντας από την παράδοση μίας ολοκληρωμένης και σύγχρονης Δημοτικής Βιβλιοθήκης, όπου ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει καθημερινά, έως την ενεργειακή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών δομών αλλά και την κατασκευή δύο νέων σύγχρονων γηπέδων τένις, την ενεργειακή αναβάθμιση και συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου, την κατασκευή δύο νέων γηπέδων σε Ασπρόκαμπο και Κρυονέρι αλλά και την αναβάθμιση του γηπέδου του Πέλοπα με ταρτάν, φαίνεται πως η δημοτική αρχή αγωνίζεται με ζήλο για όλες τις ηλικίες. 

Έτσι, δεν θα μπορούσα να μην συμπορευτώ μ’ έναν άνθρωπο που ακούραστα εργάζεται για την δημιουργία ενός δήμου σύγχρονου, παραγωγικού, ασφαλή και φιλόξενου. Μ’ έναν δήμαρχο που δίνει έμφαση στην ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, κάνοντας τολμηρά και σταθερά βήματα προς την δημιουργία ενός δήμου που θα έχει παγκόσμια εμβέλεια.

Δεν τίθεται, λοιπόν, κανένα δίλημμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνεχίζουμε σταθερά μπροστά με τον Σπύρο Σταματόπουλο και την Συμμαχία Νέων Σικυωνίων, με περισσότερα και μεγαλύτερα έργα, με ενότητα, αγάπη και αφοσίωση.