Κυ. Ιούν 11th, 2023

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου Καταγγέλλει το κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΟΤΕ στο Λουτράκι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η  Διοίκηση του εργατικού κέντρου Κορίνθου καταγγέλλει την απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ ,που το μάνατζμεντ έχει πλήρως το Γερμανικό Δημόσιο μέσω της Deutsche Telekom ,να κλείσει ακόμα ένα υποκατάστημα ΟΤΕ στην Κορινθία αυτό του Λουτρακίου , θέτοντας το εκβιαστικό δίλλημα στους εργαζόμενους ή εθελούσια απόλυση ή μεταφορά τους στον Νομό Αττικής ,διαλύοντας ουσιαστικά τον οικογενειακό και οικονομικό τους προγραμματισμό ,χωρίς να υπολογίζουν ότι είναι οικογενειάρχες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα .

Κλείνουν ένα κατάστημα που εκτός ότι είναι ιδιόκτητο με σχεδόν μηδενικά έξοδα λειτουργίας και είχε παραχωρηθεί από την τοπική κοινωνία, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις , για να μπορούν να έχουν στις παλαιότερες εποχές ποιότητα τηλεπικοινωνιών .

Κλείνουν ένα κατάστημα που έχει ήδη πιάσει από τον Σεπτέμβριο τους ετήσιους στόχους που είχαν δοθεί από τον όμιλο ,εξυπηρετεί πλήθος πολιτών και δίνει προστιθέμενη αξία στην τοπική αγορά αλλά και την τοπική κοινωνία .

  Η μονομερής μεταβολή των όρων εργασίας των συναδέλφων αλλά και το κλείσιμο του υποκαταστήματος αποτελεί αιτία πολέμου για εμάς , δεν θα το αφήσουμε να περάσει .

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr