Κυ. Μάι 26th, 2024

ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε σώος ο 70χρονος κυνηγός που αγνοούνταν στα Πίσια Λουτρακίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εντοπίστηκε πριν από λίγο στα Πίσια Λουτρακίου και είναι καλά στην υγεία του ο 70χρονος άνδρας την εξαφάνιση του οποίου είχαν δηλώσει οι οικείου του στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Τα ίχνη του άνδρα είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης 1/12, όταν είχε φύγει από το σπίτι του, για να πάει για κυνήγι τα Πίσια και Σχίνο. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε νωρίτερα το αυτοκίνητό του ενώ ο ίδιος δεν είχε εντοπιστεί.

Συναγερμός είχε σημάνει το μεσημέρι στην αστυνομία Λουτρακίου και στην Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου και Λουτρακίου για τον εντοπισμό ενός 70χρονου κυνηγόυ που δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Η αστυνομία και πυροσβεστική έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή Πίσια και Σχίνο. Λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα τον εντόπισε κάτοικος της περιοχής στο χωριό Πίσια όπου εξακριβώθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που έψαχναν και ενημέρωσε την αστυνομία και αυτή την ώρα σπεύδει περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου για να το επιστρέψει στο σπίτι του, είναι καλά στην υγεία του. Από πληροφορίες ήρθε από το Σχίνο στα Πίσια με τα πόδια έχοντας χάσει το προσανατολισμό του.