Πα. Ιούν 9th, 2023

Χρόνια Πολλά στον Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο – Δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θα ευχηθούμε στον δικό μας κ. Διονύσιο, δύναμη, υγεία και μακροημέρευση στον τόπο μας.

Κορίνθου Διονύσιος «Η Κάρτα του Πολίτη δεν έχει σχέση με θρησκευτικά  θέματα» | ΝΕΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ημέρα κατά την οποίαν άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει, λόγω των ιδιαιτέρων μέτρων που επεβλήθησαν κατά της διασποράς του Κορωνοϊού (Covid – 19).

Στο Παρεκκλήσιο (εντός του Μητροπολιτικού ενδιαιτήματος) του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου, εν στενώ κύκλω, μετά των συνεργατών και των οικείων του θα προσφέρει την Αναίμακτον Ιερουργίαν στον Τρισάγιον Θεόν εις τιμήν και μνήμην του Προστάτου του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, και «εις βοήθειαν πάντων των ευσεβών και Ορθοδόξων Χριστιανών», ιδιαιτέρως δε υπέρ του εμπεπιστευμένου του Ποιμνίου σε καιρούς «τρικυμισμένους».

Ευχαριστεί τους αγίους Αρχιερείς και τους Πιστούς για την προθυμία τους να πληροφορηθούν τα των ονομαστηρίων του και να συνεορτάσουν μαζί του, γεγονός το οποίον ενισχύει και στηρίζει αυτόν στην Αρχιερατική του διακονία και ευχαριστών εύχεται όπως Κύριος ο Θεός ημών, δια πρεσβειών του Ιερομάρτυρος προστάτου του, αγιάζει, σκέπει και ενδυναμοί τους σεπτούς Ποιμένας αγίους Αδελφούς του, ώστε να κατευθύνουν ασφαλώς τον Λαό του Θεού «εις νομάς σωτηρίους»! 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr