Τε. Μάι 15th, 2024

Στη Λακωνία περιοδεύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στη Λακωνία περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία. .

Ειδικότερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης πήγε το απόγευμα στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά ενώ μετά μίλησε στη Σπάρτη, σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας.

Σκληρές αναφορές στους κυβερνητικούς χειρισμούς τόσο για την συμφωνία των Πρεσπών όσο και για την κατάσταση στην οικονομία περιελάμβανε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σπάρτη.

Στις 26 Μαϊου έχουμε ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές.

Ο λαός θα στείλει ένα βροντερό μήνυμα. Ως εδώ, αξίζουμε καλύτερα από τα χάλια που μας έφερε αυτή η κυβέρνηση είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης συμπληρώνοντας ότι Οι ευρωεκλογές θα είναι το απαραίτητο σκαλοπάτι για να ανέβει η ΝΔ και να πετύχει μία εκκωφαντική νίκη στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του κ.Τσίπρα λέγοντας ότι υπήρξε ο πρωθυπουργός της μεγάλης απάτης και όχι της αυταπάτης.

Με σφοδρότητα επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στα Σκόπια λέγοντας ότι

Ο κ.Τσίπρας περπατάει πιο άνετα στα Σκόπια από ότι περπατάει στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Μητσοτάκης μάλιστα μίλησε με θερμά λόγια για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Νωρίτερα ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά όπου τόνισε την ανάγκη η προστασία και η αξιοποίηση του μεγάλου πολιτιστικού πλούτου της περιοχής να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα.

Μεϊμαράκης: Η ακροδεξιά δεν μπορεί να είναι μέσα στη ΝΔ

Ηχηρή ήταν η παρέμβαση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ξεκαθάρισε ότι «η ακροδεξιά δεν μπορεί να είναι μέσα στη ΝΔ».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ