Πε. Μαρ 28th, 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Κλειδί» το πόρισμα του ιατροδικαστή (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Απαρηγόρητοι συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της την 26χρονη Γαρυφαλλιά οι γονείς και τα τρία αδέρφια της στο Βέλο Κορινθίας. Την Τρίτη ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης φαρμακοποιού αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.
Η ιατροδικαστική έρευνα θα αποκαλύψει περισσότερα για την αποτρόπαια πράξη του στη Φολέγανδρο.

 

Φως στα τελευταία δραματικά λεπτά της ζωής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές. Και ειδικότερα, πού οφείλονται οι κακώσεις στη σορό της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της 26χρονης έφερε κακώσεις καθώς και μώλωπες στο πρόσωπο.

Δεν αποκλείεται – σύμφωνα με εκτιμήσεις – πριν ο δράστης σπρώξει την 26χρονη, να είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσά τους, κάτι όμως που ακόμα δεν μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο και αναμένεται να αποσαφηνισθεί ο ακριβής χρόνος που έγιναν αυτά τα χτυπήματα, αν δηλαδή προκλήθηκαν από την πτώση της στα βράχια όταν την έσπρωξε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της ή πριν από αυτήν.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι αυτό που αναμένεται να ξεκαθαρίσει όλες τις πτυχές της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Ο ιατροδικαστής αναμένει φωτογραφίες από τα βράχια, το σημείο δηλαδή που έσπρωξε ο καθ’ όμολογίαν δολοφόνος, την 26χρονη, στη Φολέγανδρο, προκειμένου να τις συσχετίσει με φωτογραφίες της σορού της, καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία η ιατροδικαστική εξέταση και το περιεχόμενό της, έχει πολύ μεγάλη σημασία η εξέταση των στοιχείων του DNA, των αποτυπωμάτων, των αντιδράσεων πριν και μετά» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς το κινητό της 26χρονης δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 26χρονη όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο φώναζε δυνατά βοήθεια, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να νιώσει «προσβεβλημένος». Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε, ότι πολύ συχνά, το θύμα του, του μιλούσε υποτιμητικά.

«Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

«Μου έδωσαν την εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, μιας υπόθεσης τραγικής με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο» δήλωσε ο συνήγορος του 30χρονου Γιάννης Βλάχος.

Το πρωί της Δευτέρας, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ζήτησε ιατρική περίθαλψη για το πόδι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών στο Κέντρο Υγείας της Νάξου.

Κρατώντας λουλούδια στα χέρια, με λευκά μπλουζάκια, λευκά μπαλόνια και ένα πανό που έγραφε «όχι πια άλλη Γαρυφαλλιά», οι δικοί της άνθρωποι και οι φίλοι της αποχαιρέτησαν την 26χρονη στο Βέλο Κορινθίας τη Δευτέρα.