Σα. Απρ 27th, 2024

Θρήνος στη κηδεία της Γαρυφαλλιάς: Eίπαν το τελευταίο αντίο στο Βέλο Κορινθίας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με λευκά μπλουζάκια, λευκά μπαλόνια και λευκά λουλούδια αποχαιρέτησαν την 26χρονη Γαρυφαλλιά φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί της στον τόπο καταγωγής της, στο Βέλο Κορινθίας.

Συγγενείς και φίλοι θρηνούσαν για το αδικοχαμένο κορίτσι του οποίου κόπηκε με φρικτό τρόπο το νήμα της ζωής. Με δάκρυα στα μάτια, ντυμένοι στα άσπρα οι περισσότεροι είπαν το τελευταίο αντίο στο Βέλο Κορινθίας. Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια της και οι γονείς της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Με δάκρυα στα μάτια βγήκαν από την εκκλησία, ενώ έσκυβαν πάνω από την νεκροφόρα με το φέρετρο σαν να μην ήθελαν να την αφήσουν να φύγει… Σαν να ήθελαν να την κρατήσουν για πάντα κοντά τους.

Η άτυχη φαρμακοποιός δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, όπως εκείνος έχει ομολογήσει, όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Οι δυο τους βρίσκονταν για ολιγοήμερες διακοπές στη Φολέγανδρο, όπου έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ.

Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, πρόκειται  να οργανώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες μια ημερίδα κατά της βίας των γυναικών, στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης.