Δε. Μάι 6th, 2024

Ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα υποψήφιους ο Νίκος Σταυρέλης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΠΛΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο Σπύρος γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1962. Μεγάλωσε στο Περιγιάλι Κορινθίας μαζί με τα δύο αδέλφια του και τους γονείς του, σε μια οικογένεια που επικρατούσε ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες και ο δυναμισμός της ανθρώπινης έκφρασης.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος πτυχίου Λογιστή Α΄ Τάξης.

Εργάζεται επί 35 χρόνια αρχικά ως οικονομικό στέλεχος, και έπειτα ως οικονομικός διευθυντής στον μεγαλύτερο ιατρικό εκδοτικό οίκο της Ελλάδας.

Η πολυετής ενεργή συμμετοχή του, τόσο με την 15χρόνη ενασχόληση του με τον αθλητισμό ως διαιτητής ποδοσφαίρου, όσο και με την συμμετοχή του σε συλλόγους και σωματεία ατόμων με ειδικές ανάγκες και βαριά νοσήματα, του παρέχουν τα εχέγγυα για την επιτυχή συμμετοχή του στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εκλέχθηκε 1η φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων τον Οκτώβριο του 2019, και τον Σεπτέμβριο του 2021 ανέλαβε τη θέση του άμισθου Αντιδημάρχου Οικονομικών όπου με την βοήθεια των Οικονομικών Υπηρεσιών και την εμπειρία του έδωσε λύσεις σε σημαντικά θέματα έως και τον Σεπτέμβριο του 2022. Συγχρόνως ήταν μέλος και σε πολλές επιτροπές με σημαντικότερη την Οικονομική Επιτροπή όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το Δήμο.

Θα συνεχίσει με την συμμετοχή του στα κοινά να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα πλαίσιο όπου επικρατεί η σύνεση και το θάρρος κάνοντας πράξη αυτό που αξίζει για το Δήμο μας.

Ο Σπύρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.

2.ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, 25 χρόνια ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ. Ασχολείται 30 χρόνια με τον αθλητισμό (μπάσκετ Ατρόμητος Χιλιομοδίου, αγώνες δρόμου σε τοπικές εκδηλώσεις).

Έχει ασχοληθεί με το θέατρο στην Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδάκι 9 μηνών.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Χιλιομοδίου.

3.ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Ο Σιδέρης είναι 44 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο κάτοικος Ποσειδωνίας, παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπεκιάρη και έχει δύο παιδιά .

Επί σειρά ετών εργαζόταν στον Δήμο Κορινθίων στο τμήμα Πρασίνου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην εταιρεία FULGOR.

Εδώ και δέκα χρόνια προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως εθελοντής δασοπυροσβέστης στον Σύλλογο πυροπροστασίας δασών Κορίνθου όπου και είναι πρόεδρος.

Ο Σιδέρης είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

4.ΜΑΓΚΛΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κώστας είναι ο Πρόεδρος του Ευθύμειου Κέντρου Κορίνθου και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Λεχαίου.

Γεννήθηκε στην Κόρινθο και κατοικεί στο Λέχαιον.

Είναι συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Λεχαίου.