Τρ. Μάι 7th, 2024

Βασίλης Νανόπουλος: Το έργο μας εμπνέει τους συμπολίτες μας και συστρατεύονται με την Συμμαχία Πολιτών

Κοινοποίηση ειδήσεων

8 ακόμα υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο της 8ης Οκτωβρίου ανακοινώνει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, συνεχίζοντας την βαθιά ανανέωση του συνδυασμού. Κορίνθιοι και Κορίνθιες είτε  με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση είτε με υποψηφιότητα για πρώτη φορά επιλέγουν τον συνδυασμό του Δημάρχου αναγνωρίζοντας σε αυτόν τα χαρακτηριστικά του μέλλοντος. Σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση, γνώση και ικανότητα, όραμα και σχέδιο και βέβαια, περίσσευμα αγάπης και προσφοράς για τον τόπο και τους πολίτες του. 

«Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τόπου μας να συμμετάσχουν είναι συγκινητικό. Βλέπω διάθεση για προσφορά, διάθεση για δουλειά και είμαι ικανοποιημένος αλλά και βέβαιος πως η ομάδα του 2023 είναι εκείνη που με σταθερότητα θα συνεχίσει να οδηγεί το δήμο Κορινθίων στην Αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 και συντελείται καθημερινά σε κάθε επίπεδο, διοίκησης και αποτελέσματος, φιλοσοφίας, σκέψης και οράματος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων καλωσορίζοντας τους 8 υποψηφίους.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

ΒλάχοςΔημήτρης
ΟΔημήτρηςΒλάχοςγεννήθηκετο 1972. Είναι γιoςτου χημικού ΒασίληΒλάχου από τονΆσσοκαι τηςκαθηγήτριαςΧαρίκλειαςΖαχαριάδου από τηΘεσσαλονίκη. ΣπούδασεΓεωπόνοςστοΓ.Π.Α. από όπου έλαβετοπτυχίοτου το 1997. Άσκησεκαι ασκεί τοεπάγγελμά του κατά κύριολόγοσεσυνεταιριστικέςοργανώσεις. Τηντελευταία δεκαετία εργάζεται στηνΕΑΣΚιάτου. Ενεργόςστα κοινά του Άσσου και τηςευρύτερηςπεριοχής από τηνεφηβική ηλικία εξελέγηγια πρώτηφορά ΚοινοτικόςΣύμβουλοςτο 1994 επι προεδρίαςτου αείμνηστου ΒασίληΚακιζή. Το 1998 και το 2002 επανεξελέγηΔημοτικόςΣύμβουλος Άσσου – Λεχαίου μετονΓεώργιοΠισκοπο. ΔιετέλεσεπρόεδροςτηςΣχολικήςΕπιτροπήςΔημοτικού Σχολείου Άσσου και το 2003 εξελέγηΠρόεδροςτου Δημοτικού Συμβουλίου Άσσου – Λεχαίου. Είναι γνωστόςγια την έντονη αγωνιστικότητα του και τιςδυναμικέςπαρεμβάσειςτου ωςπροςτηνεπίλυσητωνπροβλημάτωντου πρωτογενούςτομέα και συμμετέχει πάντοτεστουςδίκαιους αγώνεςτων αγροτώνμαςπροσπαθώνταςνα συμβάλει στηνεπίλυσητωνχρόνιωνπροβλημάτωντους. Λάτρηςτηςπαράδοσηςκαι του Αθλητισμού συμμετέχει ενεργά σεσυλλόγουςκαι φορείςτηςπεριοχής. Μετησύζυγοτου Αγγελική Σωτηροπούλου έχουνμια κόρητηΧαρά Βλάχου, μαθήτρια Λυκείου και Πανελληνιονίκηστο άθλημα του Καράτε. Συντάσσεται μετηνομάδα τηςΣυμμαχίαςΠολιτώνεπιθυμώνταςνα φανεί χρήσιμοςστουςσυγχωριανούςτου και κυρίωςστον αγροτικό κόσμοπου υπηρετεί εδώ και 25 έτη.

Γιαννακουλόπουλος Ναπολέων

Ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλοςτου Παναγιώτη γεννήθηκε το 1975 στον Άσσο. Τελείωσετο Γενικό Λύκειο Βραχατίου και είναι απόφοιτος του Κέντρου δια βίου μάθησης αγροτών. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά μετην αγροτική παραγωγή κυρίως μετηνκαλλιέργεια σταφυλιών. Ανήσυχοπνεύμα από τα νεανικά του χρόνια βρισκότανπάντα στηνπρώτηγραμμή με έντονη αγωνιστική δράσηγια τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου με συνεχή παρουσία προτάσεις και πνεύμα συνεργασίας με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου… Λάτρης του αθλητισμού του πολιτισμού και της παράδοσης ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση ως βασικόςπαίκτης στην ανερχόμενη τότεο μάδα της Ολυμπιάδας Άσσου Λεχαίου. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Παμμεγίστων Ταξιαρχών και χρόνια στοΔ.Σ. του συλλόγου είχετηντύχηνα παρακολουθήσει από κοντά την αποκατάστασητων ιστορικώνμνημείωντου Άσσου. Επίσης ήτανβασικό στέλεχοςτωνχορευτικώντμημάτωντου Λαογραφικού Συλλόγου ΡΕΑ Άσσου μεπαρουσία σεπολλέςεκδηλώσειςσε όλητηνευρύτερηπεριοχή. Μετησύζυγό του Χρυσούλα Ευθυμίου έχουντρία παιδιά. Συντάσσεται μετηνομάδα τηςΣυμμαχίαςΠολιτώνμεσκοπό να συμβάλει στην ανάδειξητωνπροβλημάτωντηςπεριοχήςκαι κυρίωςτου πρωτογενούςτομέα αλλά και τηνενγένει αναβάθμισητόσοστοντομέα του Πολιτισμού όσοκαι του Αθλητισμού που αγαπά και πιστεύει από τα πρώτα του βήματα στηνκοινωνία.

Ελένη Αθανασία

ΗΑθανασία κατάγεται από τηνΞυλοκέριζα όπου και διαμένει μόνιμα.

Κατέχει τοπτυχίοτου τμήματοςεπιστημώντηςεκπαίδευσηςκαι της αγωγήςστηνπροσχολική ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρώνκαθώςκαι τοπτυχίοτου τμήματοςκοινωνικήςεργασίαςτου ιδίου Πανεπιστημίου.

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος ” Πολιτικέςγια τηνμετανάστευση , τιςκοινωνικέςδιακρίσειςκαι την ιδιότητα του πολίτη” του τμήματοςΚοινωνικήςΠολιτικήςτου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στηνΚόρινθο.

Μια νέα και δυναμική γυναίκα που ωςμέλημα της έχει τηνκοινωνική προσφορά, γεγονόςπου το αποδεικνύουνοι τίτλοι σπουδώντης αλλά και ημέχρι τώρα στάσηζωήςτης.

Θέτει τονεαυτό τηςστη υπηρεσία τωνσυμπολιτώντηςκαι είναι υποψήφια μετηΣυμμαχία Πολιτώνκαι τονΔήμαρχοΒασίληΝανόπουλου για πρώτηφορά.

Κανακάρη Κατερίνα

ΗΚατερίνα γεννήθηκεκαι μεγάλωσεστον ΆσσοΚορινθίας. Είναι απόφοιτοςΛυκείου και εργάζεται ωςδημόσιος υπάλληλοςπροσφέρονταςεπι 18 χρόνια τις υπηρεσίεςτηςστοπρόγραμμα “ΒΟΗΘΕΙΑΣΤΟΣΠΙΤΙ”. Είναι παντρεμένημετονΔημήτρηΤσιτσόπουλοκαι έχει τρία παιδιά. Πρόεδροςτου συλλόγου γονέωνκαι κηδεμόνωνΔημοτικού Σχολείου Άσσου από το 2004 και για έξι συνεχόμενα έτη. ΕκλεγμένηΤοπική ΣύμβουλοςτηςΔ.Κ. Άσσου τηντετραετία 2007-2011 μετονΣυνδυασμό “Πορεία Ανάπτυξης” του Γεωργίου Πίσκοπου”. Ενεργό μέλοςτου ΚΑΠΗ Άσσου καθώςκαι πολιτιστικώνσυλλόγωντηςπεριοχής.

Κυριάκος Ηλίας

Ο Ηλίας γεννήθηκε το 1971 στον Άσσο. Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Βραχατίου ασχολήθηκε με την αγροτική παραγωγή από την εφηβική του ηλικία. Παράλληλα είναι επαγγελματίας οδηγός όλων των κατηγοριών έχοντας εργαστεί επι χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Λάτρης της παράδοσης με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του συνεργάζεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών με σκοπό να προσφέρει με τις δικές του γνώσεις και δυνατότητες για την πρόοδο και ευημερία της περιοχής.

Λιδωρικιώτη Παναγιώτα -Μαρία

ΗΠαναγιώτα διαμένει στηνΚαλλιθέα στηνΚόρινθο.

Είναι έγγαμηκαι εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος . Σπούδασετεχνολόγος ακτινολόγοςκαι δραστηριοποιείται έντονα στοχώροτωνφιλοζωικώνοργανώσεων .

Μπάκουλη Παναγιώτα

ΗΠαναγιώτα είναι κάτοικοςΣοφικού , πτυχιούχοςΠανεπιστημίου Πειραιώςστοτμήμα Οργάνωσηςκαι ΔιοίκησηςΕπιχειρήσεωνμεμεταπτυχιακό στηΛογιστική και Ελεγκτική δημοσίωνοργανισμώνκαι επιχειρήσεων . Έχειπαρακολουθήσει σεμινάρια στοπανεπιστήμιοτου Σικάγου στιςΗΠΑ .Εργάζεται ωςστέλεχοςεπιχειρήσεωνστον ιδιωτικό τομέα . Είναι εκλεγμένητοπική σύμβουλοςστηνκοινότητα Σοφικού από το 2019 και πρόεδροςτου συλλόγου αποφοίτωντου μεταπτυχιακού τηςσχολήςτης .Έχειεμπειρία στοντομέα τωνελεγκτικώνεμπορικώνκαι ναυτιλιακώνεπιχειρήσεων .

Τζαναβάρας Βασίλης

ΟΒασίληςείναι μόνιμοςκάτοικοςΑθικίων, πατέρας 4 παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Αντιδήμαρχοςτου Καποδιστριακού Δήμου Σαρωνικού τα έτη 2010-2011. Παίχτηςτηςομάδαςτου ΤενεάτηΑθικίωνεπί 15 συναπτά έτη. Εθελοντήςκαι ιδρυτικό μέλοςτου περιβαλλοντικού και πολιτιστικού συλλόγου Αθικίωνμεενεργό δράσησεθέματα πυρασφάλειας.