Πα. Μαρ 29th, 2024

Ανακοίνωσε 6 νέους υποψήφιους η ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε έξι ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Γεννήθηκε και κατοικεί ανελλιπώς στο  Λέχαιο. Φοίτησε στο 6τάξιο Γυμνάσιο Κορίνθου. Είναι παντρεμένος με την Γκορντάνα  Νίκολιτς και έχει δύο παιδιά την Άννα και τον Γιάννη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας 40 χρόνια. Συμμετέχει εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις του τόπου μας. Συμμετέχει για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο και ωραιότερο Λέχαιο. ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΛΜΑ.

Ο Αλέξανδρος  θα είναι Υποψήφιος στο Τ.Σ. Λεχαίου.

  1. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ – Γεννήθηκε το 1987 στο Λέχαιο όπου και διαμένει μόνιμα. Απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με ειδίκευση στη διοίκηση ανθρώπινων πόρων. Γνώστης δύο ξένων γλωσσών, αγγλικών και γερμανικών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία εννέα χρόνια. Η συμμετοχή στα κοινά ξεκίνησε από τα χρόνια των σπουδών του, όπου υπήρξε μέλος του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΟΕΕ και εκπρόσωπος φοιτητών για 3 έτη. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο Λεχαίου από το 2019 μέχρι σήμερα.

Ο Μάριος θα είναι Υποψήφιος στο Τ.Σ. Λεχαίου.

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ – Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λέχαιο όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι έγγαμος με ένα παιδί και ασχολείται με τις αγροτικές επιχειρήσεις του. Γνωρίζει καλά τα προβλήματα του τόπου μας και ειδικά του αγροτικού τομέα επιθυμώντας να συμβάλει για την επίλυσή τους. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε συμμετάσχει ως υποψήφιος με το συνδυασμό του Αλ. Πνευματικού.

Ο Ηλίας θα είναι Υποψήφιος στο Τ.Σ. Λεχαίου.

  1. ΡΟΥΣΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1996 (27 ετών). Μεγάλωσε στο Λέχαιο και είναι μόνιμος κάτοικος Λεχαίου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον κλάδο της υγείας. Είναι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει εργαστεί επίσης ως πωλήτρια, ταμίας και βοηθός λογιστή, γνωρίζοντας πολύ καλά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην αγορά εργασίας, αλλά και έχοντας αναπτύξει στοιχεία και δεξιότητες, όπως το ομαδικό πνεύμα, την άριστη επικοινωνία με συνεργάτες και πολίτες, το να ανταποκρίνεται εύστοχα  στις προκλήσεις όσων αναλαμβάνει.  Ως φοιτήτρια νωρίς ασχολήθηκε  με τα κοινά και συμμετείχε σε φοιτητική παράταξη ως μέλος του Συλλόγου Φοιτητών. Μιλάει επίσης αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση χειρισμού των νέων τεχνολογιών υπολογιστών  και του διαδικτύου. Η Χριστίνα δεν ασχολείται  πρώτη φορά με τις δημοτικές εκλογές. Έχει λάβει ξανά μέρος με το συνδυασμό Πορεία Ευθύνης. Πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Λεχαίου αλλά και ευρύτερα του Δήμου θεωρώντας ότι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του τόπου μας το οποίο δεν έχουμε εκμεταλλευτεί επαρκώς με εύστοχες πολιτικές. Επιπλέον με τη δική της εμπειρία ως φοιτήτρια θεωρεί ότι οφείλουμε να αξιοποιήσουμε πολύ πιο αποτελεσματικά τη σχέση τοπικής κοινωνίας και Πανεπιστημίου, ωφελώντας το Δήμο και τους φοιτητές.

Η Κρίστη θα είναι Υποψήφια στο Τ.Σ. Λεχαίου.

  1. ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Γεννήθηκε στη Κόρινθο το 1977, κάτοικος Λεχαίου. Παντρεμένη με τον Χρήστο Ψυχογιό, με ένα παιδί. Έχει σπουδάσει παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται στον αγροτικό τομέα. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Λεχαίου. Πρόεδρος του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Λεχαίου. Ασχολείται ενεργά με την φιλοζωία. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Πούλου.

Η Κατερίνα θα είναι Υποψήφια στο Τ.Σ. Λεχαίου.

  1. ΤΟΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γεννήθηκε στο  Λέχαιο όπου και διαμένει μόνιμα. Απόφοιτος του 4ου Λυκείου Κορίνθου. Παραγωγός σταφυλιών στο Λέχαιο. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό. Είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Λεχαίου από 2019 μέχρι σήμερα.

Ο Παναγιώτης θα είναι Υποψήφιος στο Τ.Σ. Λεχαίου.

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
                  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ           ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ