Σα. Απρ 27th, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ ΡΑΝΤΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΟ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σχετικά με δημόσια αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δημοτικού συμβούλου κ.Παναγιώτη Λαμπρινού αναφορικά με την τοποθέτηση της Αντιδημάρχου κ.Μαρίνας Ραντίτσα στην Μουσική Βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Άσσου στις 30 Ιουνίου, και προκειμένου να μην δημιουργούνται εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, η Αντιδήμαρχος δηλώνει τα εξής:

«Το δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, συζήτησε στην συνεδρίαση του στις 19 Ιουνίου 2023 το αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για συμμετοχή του δήμου Κορινθίων στην διοργάνωση της Μουσικής βραδιάς του δημοτικού σχολείου Άσσου. Το συμβούλιο υπερψήφισε το αίτημα συμμετοχής και ως εκ τούτου δεν προκύπτει καμία ανακρίβεια στα όσα ειπώθηκαν το βράδυ της εκδήλωσης. Η διεκπεραίωση του αιτήματος είναι σε εξέλιξη συνεπώς ως αντιδήμαρχος και ως αυτοδιοικητικός επι σειρά ετών και γνωρίζω καλά τι λέω και δεν λέω ψέματα στους συμπολίτες μου.»

Tι είχε πει o Παναγιώτης Λαμπρινός….

ΕΙΠΑΤΕ ΨΈΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΑΤΕ ….

Και τα δύο είναι μεμπτα…..

Βλέποντας σε βίντεο τον χαιρετισμό ( γιατί δεν τον πρόλαβα live) της Αντιδημάρχου του Δήμου μας κας Ραντίτσα τον οποίο και σας κοινοποιώ έχω να της πω τα παρακάτω:

*Κα Ραντίτσα η εκδήλωση ήταν ιδέα η οποία εξ ολοκλήρου υλοποιήθηκε από τους υπεύθυνους και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Άσσου καθώς και εθελοντές…..

*Κα Ραντίτσα καμία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ βοήθεια δεν δόθηκε από τον Δήμο προς τον σύλλογο, όπως δυστυχώς αναφέρατε, γιατί ο κος Δήμαρχος, αν και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ποτέ δεν έφερε το συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση.. Άρα ότι κι αν ψηφίσατε στο ΔΣ δεν μπορεί να γίνει δαπάνη και μάλιστα εκ των υστέρων..

*Ρωτήστε προς επιβεβαίωση τόσο τον ίδιο τον Δήμαρχο όσο και την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου…

*Κα Ραντίτσα ο χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος για προεκλογική φιέστα καμίας παράταξης (γι’ αυτό και δεν σας απάντησα εκεί)ήταν μια εκδήλωση για να μπορέσει ο σύλλογος να εισπράξει κάποια χρήματα , χρήματα τα οποία θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιες εργασίες, στο χώρο του σχολείου, εργασίες και έργα που εδώ και δύο χρόνια τα αρνείστε στο σύλλογο και σας διαβεβαιώνω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται αν εσείς θα βάλετε υποψηφιότητα ή όχι και με ποιόν…..

*Τώρα ξέρετε ,θα ήθελα λοιπόν από εσάς, την προσεχή Δευτέρα αφού ενημερωθείτε από την Οικονομική Υπηρεσία , να βγείτε και να ζητήσετε δημόσια συγνώμη από την Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άσσου , καθώς και από όλους τους παρευρισκόμενους στη εκδήλωση που προσπαθήσατε με ψέματα να τους ξεγελάσετε , λέγοντας όλα, αυτά που είπατε …..

Παναγιώτης Λαμπρινός