Κυ. Απρ 28th, 2024

Το Σοφικό αποκτά καινούργια πλατεία και νέα παιδική χαρά – Τελικές υπογραφές σήμερα από τον Δήμαρχο Κορινθίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την υπογραφή που ουσιαστικά δίνει το πράσινο φως για την υλοποίηση ενός έργου σημαντικού για την κοινότητα Σοφικού, την δημιουργία νέας πλατείας και νέας παιδικής χαράς, έβαλε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Υπεγράφη το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου και αφού προηγήθηκε η λύση των δεκάδων ζητημάτων που προέκυψαν στην διαδικασία.

«Κανένα εμπόδιο δεν στάθηκε ικανό να ακυρώσει το έργο που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι του Σοφικού, μικροί και μεγάλοι. Δεσμεύτηκα προσωπικά για την υλοποίηση του, θυμάστε την περιπέτεια που υπήρξε στο δημοτικό συμβούλιο με την ψηφοφορία και την υπερψήφιση της αγοράς, και κατόρθωσα μαζί με τους συνεργάτες μου σήμερα να υπογράφουμε το συμφωνητικό. Η παιδική χαρά θα γίνει. Η καινούργια πλατεία θα γίνει να μην έχει κανένας αμφιβολία» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος με το πέρας της διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων ευχαρίστησε την κ.Νικολέτα Γιάννου και τον κ.Γρηγόρη Ρωτίδη για την βοήθειά τους στην διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.

Πλέον τον λόγο έχει η τεχνική υπηρεσία για την υλοποίηση του έργου  το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.