Πε. Απρ 25th, 2024

Αποκλειστικό-Άργος: Ο τυχαίος έλεγχος των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οδήγησε στη σύλληψη του 58χρονου Ρουμάνου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην σύλληψη ενός 58χρονου άνδρα, υπήκοου Ρουμανίας, προχώρησαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αργολίδας, χθες το μεσημέρι, στην πόλη του Άργους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, εις βάρος του άνδρα εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης από τις Ουγγρικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και παιδική πορνογραφία.  

Η σύλληψη σημειώθηκε κατόπιν τυχαίου ελέγχου από τους δικυκλιστές, οι οποίοι ενήργησαν άμεσα, όταν αντιλήφθηκαν ότι εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου, ενώ κάποιες από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της σεξουαλικής εκμετάλλευση παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Η συγκεκριμένη σύλληψη αποτελεί επιτυχία τόσο για την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, όσο και για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά και τα όσα ανατριχιαστικά έχουν δει τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας και αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, παιδική πορνογραφία κλπ.