Τρ. Μαρ 19th, 2024

Ασπρόπυργος: Σε γιο «νονού» της νύχτας που δολοφονήθηκε ανήκει το βενζινάδικο – Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νέες πληροφορίες για την εμπρηστική επίθεση από τέσσερα άτομα, που κρατούσαν όπλα, σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά τις 04:00, τέσσερα άτομα, που επέβαιναν σε δύο μηχανές, πήγαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και ακινητοποίησαν, με την απειλή όπλων, τους δύο υπαλλήλους. Συγκεκριμένα, τους έκλεισαν στον εσωτερικό χώρο του πρατηρίου, και στη συνέχεια έριξαν εκρηκτικό και εμπρηστικό μηχανισμό σε χώρο στάθμευσης πίσω από το βενζινάδικο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν έξι οχήματα, πέντε νταλίκες και ένα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στον χώρο.  Αμέσως μετά οι δράστες διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρχές θεωρούν πως δεν επρόκειτο για ληστεία. Εκτιμούν πως οι δράστες ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ από την επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και εξετάζει εάν η συγκεκριμένη επίθεση συνδέεται με ανθρώπους της νύχτας. Κάτι που θεωρείται και το πιθανότερο σενάριο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο ανήκει στον γιο μεγάλου ονόματος της νύχτας, ο οποίος είχε δολοφονηθεί το 2022.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση στο βενζινάδικο να συνδέεται με τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό. Σημειώνεται εξάλλου ότι τα δύο θύματα της δολοφονίας στον Κορυδαλλό, στο παρελθόν ήταν στην ομάδα του «νονού» της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2022.

Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι ο πόλεμος της «νύχτας» θα φουντώσει.