Πε. Μάι 2nd, 2024

Βάκης Μπεχράκης: Αν βρέξει, που θα βρέξει, θα πλημμυρίσει ο νομός – Ρωτήστε την περιφερειακή αρχή για το ποιος θα είναι υπεύθυνος, αν συμβεί αυτό (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έξω από το κτήριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου, βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ” Πράσινη Πελοπόννησος”, κ. Βάκης Μπεχράκης, ο οποίος σε δήλωση του στην κάμερα του korinthostv.gr, αναφέρθηκε στα μέτρα πολιτικής προστασίας με αφορμή την επικείμενη κακοκαιρία Daniel, η οποία θα πλήξει και την Κορινθία.

Ο κ. Μπεχράκης, υπογράμμισε πως δεν έχουν καθαριστεί τα ρέματα σε πολλούς Δήμους, όπως είναι για παράδειγμα ο Δήμος Κορινθίων και ο Δήμος Βέλου – Βόχας, με τον ίδιο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας: “Αν βρέξει, που θα βρέξει, θα πλημμυρίσει ο νομός”

Στη συνέχεια, τόνισε πως έχει εγκριθεί και από την οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Πελοποννήσου κονδύλι για τον καθαρισμό ρεμάτων σε δήμους της Κορινθίας, ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Σε ερώτηση προς τον κύριο Μπεχράκη για το ποιος φέρει την ευθύνη, εκείνος απάντησε: “Πρέπει να ρωτήσετε τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας για το συγκεκριμένο θέμα”.

Δείτε όλη τη δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί: