Κυ. Μάι 5th, 2024

Β.Νανόπουλος: Συνεχίζουμε την ουσιαστική ανανέωση στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Κοινοποίηση ειδήσεων

4 ακόμα Κορίνθιοι, υποψήφιοι με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στις προσεχείς εκλογές. Η παράταξη του Δημάρχου Κορινθίων συνεχίζει την ουσιαστική ανανέωση που η κοινωνία έθεσε ως επιτακτική ανάγκη, συνεχίζει να πορεύεται προς την κάλπη του Οκτώβρη έχοντας ως στόχο την παρουσίαση ενός συνδυασμού με γνώσεις, ικανότητα, εμπειρία και φιλοσοφία αλλαγής, συνδυασμού που θα ολοκληρώσει όσα έχουν προετοιμαστεί στην τρέχουσα θητεία, την αλλαγή που το 2019 δεσμεύτηκε στους πολίτες ο Δήμαρχος Κορινθίων.

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Αρβανίτης Πέτρος

ΟΠέτροςείναι άνθρωποςτου μόχθου και τηςπροκοπής. Βιοπαλαιστής, έχει από μικρός αγωνιστεί για να πετύχει όσα σήμερα έχει πετύχει και δηλώνει υπερήφανοςγι’ αυτό. Με αγνά αισθήματα για τους ανθρώπουςκαι τοντόποτου, τοΠεριγιάλι, θέτει υποψηφιότητα μετονΔήμαρχοΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλοκαι τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝγια να φανεί χρήσιμοςστοχωριό του και στουςσυγχωριανούςτου. Μετα κοινά ασχολείται από μικρός. Ήτανμέλοςτου Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου αλλά και ενεργόςστονΑθλητικό ΣύλλογοΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΠεριγιαλίου. Πάντα παρώνσε όλεςτιςκοινωνικέςδράσειςπλέον, μετην υποψηφιότητα του, επίσημα ζητά από τουςσυγχωριανούςτου τηνστήριξητους ώστενα μπορέσει να κάνει περισσότερα από μια θέσηευθύνηςστοδήμοΚορινθίων.

Σούκουλη Ελένη

Πτυχιούχοςλογίστρια, εργαζόμενηστον ιδιωτικό τομέα. ΚάτοικοςΚορίνθου μεκαταγωγή από τον ΆγιοΙωάννηΚορινθίας. Εκλεγμένηπαλαιότερα ωςπρόεδροςτου Πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Ιωάννηκαι τώρα ωςταμίας. Είναι έγγαμημητέρα μεδύοπαιδιά.

Μαγκάβαλης Βασίλης

ΟΒασίληςείναι εκλεγμένοςΠρόεδροςστηνκοινότητα Γαλατακίου. ΜόνιμοςκάτοικοςΑλμυρής, παντρεμένοςμε 2 παιδιά, εργάζεται ωςψυκτικός.

Είναι μέλοςτηςεθελοντικήςομάδαςδασοπυρόσβεσηςΓαλατακίουενώ έχει υπάρξει μέλοςστονπολιτιστικό σύλλογοΑλμυρής, πρόεδροςγια 2 θητείεςστονσύλλογογονέωνκαι κηδεμόνωνΔημοτικού και Νηπιαγωγείου Αλμυρής. ΑντιπρόεδροςστονσύλλογοΓονέωνΙσθμίας, είναι μέλοςκαι εθελοντήςστονΣΠΑΡΤΑΘΟ, ιδρυτικό μέλοςτου σωματείου ψυκτικώνΚορινθίας.

Εγγλέζος Δημήτριος του Γεωργίου και της Μαργαρίτας, το γένος Βορτελίνου. Βιοχημικος – Φυσιολόγος