Κυ. Μάι 5th, 2024

Δημήτρης Μανωλάκης: Γιατί ο πολίτης να ψηφίσει Νίκο Σταυρέλη;

Κοινοποίηση ειδήσεων

𝚪𝚰𝚨𝚻𝚰 𝚶 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚮𝚺 𝚴𝚨 𝚿𝚮𝚽𝚰𝚺𝚬𝚰 𝚴𝚰𝚱𝚶 𝚺𝚻𝚨𝚼𝚸𝚬𝚲𝚮;

Είμαστε στην τελική ευθεία.

Ηρθε η ώρα που θα κριθούν, η συνέπεια, το έργο, η αξιοπιστία, οι συμπεριφορές μα πάνω από όλα η προοπτική για καλύτερες μέρες.

Στις δημοτικές εκλογές ένα και μόνο ερώτημα, υπάρχει και αυτό κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ;

Ακόμα και όταν ο πολίτης δεν το θέτει το ερώτημα αυτό απευθείας, το απαντά μόνος του και παίρνει τις αποφάσεις του.

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι έχουμε υποχρέωση στις 8 Οκτωβρίου να πάμε να ψηφίσουμε για τον τόπο μας και τις ζωές μας

Δεν θα πω το κοινότοπο, η ψήφος είναι ιερή. Θα πω όμως πως η ψήφος είναι σοβαρή και είναι η φωνή των πολιτών, απέναντι σε όλους εκείνους που άγονται και φέρονται εξ ονόματος του λαού, αδιαφορώντας στην ουσία για τη γνώμη του. Γιατί δημοκρατία όπου η αποχή παίρνει την πρώτη θέση, δεν είναι δημοκρατία!

Γιατί το μέλλον του τόπου μας είναι κοινό και έχουμε την ίδια ευθύνη όλοι μας.

Οφείλουμε λοιπόν να απαντήσουμε στους συμπολίτες μας με απόλυτη καθαρότητα και ευθύτητα για τους λόγους τους οποίους ζητάμε από τους πολίτες να ψηφίσουν την «Πνοή Δημιουργίας» και κατ’επέκταση τον καθένα μας που είναι υποψήφιος με τον Νίκο Σταυρέλη.

Δεν υπάρχει μονάχα ένας λόγος για τον οποίο ο πολίτης πρέπει να ψηφίσει την «Πνοή Δημιουργίας» και να αλλάξει την δημοτική αρχή.

Υπάρχουν 10 λόγοι ο ένας πιο σοβαρός από τον άλλο που είναι καταλυτικοί σε κάθε δίλημμα.

1. Ο Νίκος Σταυρέλης είναι κατά κοινή ομολογία ένας πολύ έντιμος άνθρωπος, που κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να του προσάψει, σκοτεινές διαδρομές, απευθείας αναθέσεις σε φίλους, ανάρμοστες σχέσεις με εργολάβους και έργα εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων

2. Ο Νίκος Σταυρέλης, γνωρίζει, τον δήμο, τα προβλήματα, τις λύσεις ακόμα και την γραφειοκρατία και θα είναι ένας αποτελεσματικός δήμαρχος, ιδιαίτερα σε έργα υποδομών, που είναι πολύπλοκα και δύσκολα

3. Η Πνοή Δημιουργίας είναι ένας πολυσυλλεκτικός, πολυκομματικός και πολύχρωμος συνδυσμός, που έχει αρχές, θέσεις και κόκκινες γραμμές. Δεν είναι συνάθροιση σταυρών αλλά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ πολιτών που έχουν να προσφέρουν στην κοινωνία.

4. Δεν ασκήσαμε τυφλή αντιπολίτευση αλλά γόνιμη και δημιουργική βάζοντας πάνω από το παραταξιακό συμφέρον την πόλη, τους πολίτες και το κοινό καλό.

5. Εχουμε πρόγραμμα που έχουμε ήδη δημόσια καταθέσει και δεσμευτεί για συγκεκριμμένα έργα και λύσεις σε προβλήματα πολλών ετών.

Η Πνοή Δημιουργίας δεν είναι παράταξη του ενός και κανείς δεν κατέχει την αυθεντία. Είναι δημοκρατική και τα μέλη της είναι ισότιμα.

6. Στην παράταξη μας δεν υπάρχουν επιτηρίδες, ιεραρχία ή κλειστές ομάδες. Δεν αποφασίζει ο ένας αλλά όλοι μαζί και αυτό ήδη το γνωρίζει ο κόσμος.

7. Ο Νίκος Σταυρέλης έχει καταγγείλει το δημαρχοκεντρικό σύστημα στην διαχείριση της δημοτικής εξουσίας και έχει δεσμευτεί με τον λόγο του (που όλοι ξέρουν ότι τιμά) , να ηγείται της δημοτικής ομάδας και απλά να συντονίζει.

8. Εχουμε το πιο πλήρες, επιστημονικά, κοινωνικά και χωροταξικά ψηφοδέλτιο που παρουσιάστηκε ποτέ στον δήμο Κορινθίων. Ανθρωποι επιτυχημένοι στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς στίβους.

Στηριζόμαστε στα στελέχη μας και όχι στον εκμαυλισμό της συνείδησης αδύναμων πολιτών!

9. ΚΑΝΕΝΑΣ από την Πνοή Δημιουργίας δεν ζει από τον δήμο. ΟΛΟΙ έχουμε τις δουλειές μας και ζούμε από την εργασία μας. Δεν υπάρχουν σε μας αργόσχολοι και περιφερόμενοι.

10. Γιατί όσο και αν ψάξει ο πολίτης δεν θα βρεί δυστυχώς ούτε ένα λόγο να ψηφίσει και πάλι τον κ.Νανόπουλο και την δημοτική του αρχή.

Ελπίζω να βοήθησα τον καθένα από εσας να πάρει τις αποφάσεις του με καθαρό τρόπο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

Πνοή Δημιουργίας