Πε. Μάι 2nd, 2024

Γιάννης Τσάκωνας: Aπαίτησαν την παραίτηση μου από την θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου Κορίνθου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Φίλες και φίλοι, ο θεσμός των Δήμων αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της δημοκρατίας και πρέπει να λειτουργεί ως ανεξάρτητος οργανισμός που εκπροσωπεί και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, συνεργαζόμενος πάντα με την εκάστοτε Περιφερειακή και Κεντρική εξουσία.

Όπως γνωρίζετε είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ¨ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ¨ και επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη, παρά το γεγονός ότι είμαι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας για περίπου 20 χρόνια. Έχω δώσει κάθε κομματική μάχη που χρειάστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη και έχω υπηρετήσει όλα τα νομαρχιακά όργανα του κόμματος χωρίς να αισθάνομαι ντροπή ή φόβο και δεν χρησιμοποίησα το κόμμα ανάλογα το πώς με βολεύει κάθε φορά.

Επίσης, έχω συμμετάσχει ενεργά στα της τοπικής αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος Τοπικός και Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2014 και του 2019, και ο λόγος που επέλεξα να συμμετάσχω σε αυτήν τη πολιτική προσπάθεια είναι η πεποίθησή μου ότι δημιουργείται μία νέα προοπτική για τον δήμο μας.

ΟΜΩΣ, η υποψηφιότητά μου με τον συγκεκριμένο συνδυασμό ενόχλησε κάποιους που ψεύτικα και έωλα ευαγγελίζονται το νέο στην αυτοδιοίκηση αλλά με παλιές πρακτικές ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ την παραίτηση μου από την θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου Κορίνθου, την οποία και υπέβαλα. Προφανώς, ο φόβος προς το εκλογικό αποτέλεσμα που έρχεται είναι ¨εκκωφαντικός¨. Έως σήμερα, στην επαγγελματική και πολιτική μου πορεία προσπαθώ να πορεύομαι με ήθος και αξιοπρέπεια και δεν συνηθίζω να παρεκκλίνω από αρχές και αξίες. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, δηλώνω ότι ανάμεσα στην προσφορά στον τόπο μας και μία οποιαδήποτε θέση, θα διαλέγω ΠΑΝΤΑ την προσφορά χωρίς να υποκύπτω σε καμία πίεση.

                                                                                         Μετά τιμής

                                                                                          Γιάννης Τσάκωνας