Δε. Μάι 20th, 2024

Γιώργος Μπεκιάρης: Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ προτείνει την δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου με διεθνείς προδιαγραφές και δημιουργία δύο γηπέδων Beach Volleyball

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Διευρυμένος Δήμος της Κορίνθου με της τεράστιες και πανέμορφες παραλίες του, με μεγάλη ιστορική διαδρομή, με πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, με εξαιρετική πανίδα και χλωρίδα και με μεγάλες πολιτιστικές δραστηριότητες, ΥΣΤΕΡΕΙ σε χώρους άθλησης για τους Νέους και τους δημότες του. Με ομάδες Βόλεϊ και Μπάσκετ πού αγωνίζονται σε υψηλές κατηγορίες να μην έχει ένα Κλειστό Γυμναστήριο αντάξιο της πόλη μας. (Τα αγωνιστικά τμήματα των νεαρών ηλικιών προπονούνται κάτω από μία Τέντα στους 50 βαθμούς και στους 10 βαθμούς το χειμώνα)
Η δημοτική παράταξη ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ προτείνει την δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου 1.000 θέσεων με διεθνείς προδιαγραφές, την δημιουργία δύο γηπέδων Beach Volleyball ώστε οι ομάδες μας να προπονούνται και να αγωνίζονται συμμετέχοντας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Τα οφέλη για την πόλη μας θα είναι τεράστια από τα αθλήματα της σάλας και από τα αθλήματα της παραλίας, με την προσέλευση πολλών επισκεπτών κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και των Τουρνουά.