Τρ. Μαρ 19th, 2024

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Την σκότωσε και την τύλιξε σε κουρτίνα – Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αφού σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου, την τύλιξε με κουρτίνα.

Μάλιστα ήταν ο ίδιος μετά το έγκλημα που ειδοποίησε τον 24χρονο γιο του ότι σκότωσε την μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τού είπε χαρακτηριστικά: «Έλα σπίτι, σκότωσα την μητέρα σου».

Ο 24χρονος γιος της οικογένειας ήταν εκείνος που βρήκε την 46χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Η άτυχη 46χρονη
Κουκάκι- Ματρόζου- δολοφονία
Το σημείο της δολοφονίας στην οδό Ματρόζου

Ο καβγάς που οδήγησε στη δολοφονία

Ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φώκαια, συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, ένας καβγάς ήταν η αφορμή για να συμβεί η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου.

Κουκάκι- δολοφονία- Ματρόζου

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην 46χρονη, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Στο διαμέρισμα μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο φερόμενος ως δράστης μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο γκρεμό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται τραυματισμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ και είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του.