Τρ. Μάι 21st, 2024

Δέσποινα Κεσίδου: Θέλω να συμβάλλω στη δημιουργία και την εφαρμογή πρακτικών και πολιτικών που διευκολύνουν και βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων του τόπου μας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Δέσποινα Κεσίδου, η νεότερη στην ηλικία υποψήφια της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος», μιλάει στο Korinthostv.gr για την εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Είμαι υποψήφια με την παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος» γιατί θέλω να συμβάλλω στη δημιουργία και την εφαρμογή πρακτικών και πολιτικών που διευκολύνουν και βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων του τόπου μας.

Τις τελευταίες δύο μέρες τα δυτικά του νομού μας δοκιμάζονται από πλημμύρες και χαλαζόπτωση. Είναι σε όλους φανερό πως είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα Περιφερειακό Σχέδιο, σύγχρονο και ικανό να αντιμετωπίσει και να δώσει λύσεις στα νέα δεδομένα που φέρνει, όχι μόνο η κλιματική αλλαγή, αλλά και οι πολιτικές επιλογές για την αντιμετώπισή της. Ζητάμε την άμεση δημιουργία Ταμείου Πρόληψης και αποκατάστασης φυσικών καταστροφών στην Περιφέρεια και την ίδρυση αντίστοιχης ανεξάρτητης αρχής, για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.»