Κυ. Μάι 5th, 2024

Δήμος Κορινθίων: Έσκασε η «βόμβα» – Υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη, ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έσκασε η «βόμβα» στο Δήμο Κορινθίων.

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4 Αυγούστου, δια στόματος του υποψηφίου δημάρχου Κορινθίων, Νίκου Σταυρέλη, ότι ο γνωστός Κορίνθιος επιχειρηματίας και πρώην Αντιδήμαρχος Κορινθίων, Βαγγέλης Παπαϊωάννου, ενσωματώνεται στο συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δύο νέοι υποψήφιοι και έμπειρα στελέχη θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Μάρκελλος Χρήστος του Νικολάου και ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου.

Ο Παπαϊωάννου Ευάγγελος είναι οικογενειάρχης με μία κόρη

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς κορίνθιους επιχειρηματίες από το 2000 , εκπρόσωπος της μεγάλης εταιρείας NOVA και πρώην WIND, με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην Κορινθιακή κοινωνία

Η προσφορά του είναι μεγάλη στον χώρο της εκκλησίας, όπου έχει βραβευτεί με την Ανώτατη Διάκριση, τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου, από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίας.

Ήταν μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας την περίοδο 2017-20 , ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος την περίοδο 2020-23 σε διάφορα αντικείμενα , όπως Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτικής Προστασίας, Ηλεκτροφωτισμού, Καθημερινότητας, ΚΕΠ

Ο Βαγγέλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.