Κυ. Μάι 5th, 2024

Τρεις νέες υποψηφιότητες με την ”ΠΝΟΗ Δημιουργίας” του Νίκου Σταυρέλη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Γιάννη για την συστράτευσή του για δεύτερη φορά με την παράταξή μας, την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1965 στην Κόρινθο.

Κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στο Συνοικισμό.

Είναι παντρεμένος με τη Ρίτσα Μωραϊτάκη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου.

Ομιλεί άριστα αγγλικά και πολύ καλά Ιταλικά.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον κλάδο της οικοδομής  από το 1993 μέχρι σήμερα, ως εργολάβος κατασκευαστής με ειδίκευση στην αναπαλαίωση και αναστήλωση παλαιών κτιρίων.

Ασχολείται με την αυτοδιοίκηση από το 1996, ενώ εκλέγεται συνεχώς από το 2014 μέχρι σήμερα ως δημοτικός σύμβουλος.

Από το 2020 μέχρι το 2023 ήταν Αντιδήμαρχος Αθλητισμούς και Προστασίας αδέσποτων ζώων με μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιάννης είναι  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

  1. ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΤΕΤΑ) – Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην Τέτα για αποδοχή της πρότασης να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Τέτα είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στον Άσσο, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Οικονομικών και Κοινωνικών επιστημών, τμήμα Οργάνωση και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Επί σειρά ετών διατηρεί λογιστικό γραφείο στη Κόρινθο.

Η Τέτα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.

  1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ – Την ικανοποίησή μου δηλώνω προς τον Σπύρο για τη στήριξη και τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ο Σπύρος είναι Κορίνθιος με ιστορικό της οικογένειάς του στη πόλη μας από το 1900 στο χώρο των παντοπωλείων (ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ).

Ο ίδιος επέλεξε να γίνει εκπαιδευτικός της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, έχοντας σπουδές στη Ανωτέρα Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών Οχημάτων των ΚΑΤΕΕ Κοζάνης, της Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Πάτρας και της Ανωτέρας Σχολής Παιδαγωγικών Σπουδών της ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ.

Έχει πιστοποίηση εκπαιδευτικού για ΚΕΚ σε προγράμματα για ανέργους του ΟΑΕΔ.

Έχει επίσης πιστοποίηση στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Στην Εκπαίδευση  από το 2002 κατείχε θέση ευθύνης (Υποδιευθυντής Σχολικής Μονάδας-Τομεάρχης Μηχανολόγων) έως το 2017, όταν επελέγη Διευθυντής του μεγαλύτερου Σχολείου της Κορινθίας στο  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ Λουτρακίου, στο οποίο εκπαιδεύονται σε εργαστηριακά μαθήματα οι μαθητές των δύο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, των δύο ΕΠΑΛ Κορίνθου και του ΔΙΕΚ Κορίνθου-Λουτρακίου.

Έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας της ΕΛΤΕΕ (ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) Κορινθίας επί δεκαετία, επίσης ως εκπρόσωπος του συγκροτήματος των ΤΕΕ-ΕΠΑΛ-ΕΚ μετείχε  στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Λουτρακίου επί εξαετία, στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κορινθίων για δύο χρόνια και ένα έτος στη Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας.

Είναι παντρεμένος με τη Λευκή Σερβετζόγλου και έχει μία κόρη την Γεωργία Γιαννοπούλου πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Πειραιά εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρεία στη Αθήνα και ένα υιό τον Ανδρέα Γιαννόπουλο φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στα Ψηφιακά Συστήματα, που είναι επίσης διαχειριστής της ιστοσελίδας ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1900-2010 προβάλλοντας την ιστορία της πόλης μας με φωτογραφικό υλικό.

Έλαβε λοιπόν Κορίνθιοι την απόφαση τώρα που έφθασε η ώρα της συνταξιοδότησης από τις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις του να συμπορευθεί με τον Νίκο Σταυρέλη  στη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, δηλώνοντας υποψηφιότητα στο Τοπικό Συμβούλιο Κορίνθου για μια καλύτερη πόλη που όλοι  ονειρευόμαστε  χρόνια τώρα να έρθει,  αλλά αυτή κάπου έχει σταθμεύσει.

Ελπίζουμε με τη ψήφο σας να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας.

Ο Σπύρος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
                  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 02/08/2023