Κυ. Απρ 28th, 2024

Δήμος Κορινθίων: Ανακοινώθηκαν τέσσερις ακόμα υποψήφιοι που θα στελεχώσουν την “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΓΔΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ– Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι την υποψηφιότητα του φίλου μου Νίκου Γδύση στην ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Ο Νίκος γεννήθηκε στην Ελάτα της Χίου. Τα τελευταία 43 χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Αρχαία Κόρινθο. Επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην Αρχαία Κόρινθο στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης εδώ και 40 χρόνια στη ταβέρνα «Γέμελος» για 35 χρόνια μέχρι το 2019 και από το 2015 διατηρεί το ξενοδοχείο «Pegasus» . Ακόμα έχει διατελέσει Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου μπάσκετ «Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου» , ενώ τη τελευταία πενταετία κατέχει τη θέση του Προέδρου του σωματείου Λέοντας Λεχαίου 2014. Τέλος είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου «Τριήρης» και επικεφαλής αθλητικής επιτροπής ποδοσφαίρου του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου «Βελλερεφών Αρχαίας Κορίνθου».
-Ο Νίκος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

2.ΤΑΓΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ– Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να υποδεχθώ στην ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ την υποψηφιότητα του Βασίλη Ταγαρά. Ο Βασίλης είναι γεννημένος στον Αγ. Βασίλειο, ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη της Κορίνθου.
Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο 1ο ΤΕΛ Κορίνθου στην κατεύθυνση της ηλεκτρολογίας.
Σε μικρή ηλικία και αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, ανέλαβε τις οικογενειακές επιχειρήσεις στον τομέα της εμπορίας τροφίμων και της παροχής υπηρεσιών εστίασης. Μάλιστα, συνέχισε μια παράδοση 2 γενιών στον χώρο του εμπορίου.
Όντας ένας άνθρωπος της αγοράς για πάνω από 25 χρόνια, έχει καταφέρει να εξελιχθεί επιχειρηματικά και να πετύχει σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται, όπως η εμπορία αυτοκινήτων και ο τουριστικός κλάδος. Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στο πρόσωπο του είναι αποτέλεσμα σκληρής και ποιοτικής δουλειάς.
Έχει στηρίξει αδιάλειπτα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής, τόσο ως ενεργός καλαθοσφαιριστής όσο και ως απλός υποστηρικτής και χορηγός.
Η προσφορά του στα κοινά δεν είναι κάτι νέο. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου εκλεγμένος για δύο συνεχόμενες θητείες. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κορινθίων από το 2019. Αξιοσημείωτη είναι η θητεία του για δύο χρόνια ως πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων, με το έργο του πραγματικά να είναι ογκώδες.
Συμπορεύεται με την «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», ώστε με τις γνώσεις, την εμπειρία και την εργατικότητα του να συμβάλει στην βελτίωση του Δήμου Κορινθίων. Να ενισχύει την προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων και την εξέλιξη σε έναν σύγχρονο, λειτουργικό και παραγωγικό Δήμο.
Ο Βασίλης Ταγαράς είναι παντρεμένος με την Βενετία Ρουσέτου, ελεύθερη επαγγελματία και έχουν δύο παιδιά.

  • Ο Βασίλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3.ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ– Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνω την υποψηφιότητα ενός νέου και δραστήριου ανθρώπου με την παράταξή μας, τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ο Γιάννης Τσάκωνας γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τα Αθίκια. Σπούδασε μαγειρική τέχνη αλλά η ανησυχία του για εξέλιξη τον έστειλε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΔΙΕΚ Κορίνθου και ύστερα κατέστη πτυχιούχος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Συνέχισε τις σπουδές του αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ομιλεί την Αγγλική γλώσσα. Μετά τον ιδιωτικό τομέα, εργάστηκε στο Δήμο Βέλου-Βόχας μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ όπου επί 17 συναπτά έτη προσέφερε τις υπηρεσίες του στο ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ» του Δήμου Βέλου Βόχας σε θέση Διοικητικού υπαλλήλου κατέχοντας τη θέση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών. Σήμερα είναι υπάλληλος του Δήμου Κορινθίων προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής. Από 23/2/23 κατέχει τη τιμητική θέση του Αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Κορίνθου και από τον Ιούλιο 2021 είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Κορινθίας. Έχει διατελέσει ταμίας και γενικός γραμματέας του Α.Π.Σ. «Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ». Συντάσσεται στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη για ένα Δήμο καλύτερο με προτεραιότητα τους δημότες του. Είναι έγγαμος με τη Γεωργία Βαρδουνιώτη με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.
Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Σαρωνικού.

4.ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ– Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητα του Τάσου ΗΛΙΑ από το Αγιονόρι. Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Γκιόκα. Εργάζεται στη γνωστή ταβέρνα του Αγιονορίου «Βασίλας». Σα νέος και δυναμικός συμμετέχοντας πρώτη φορά στα κοινά επιθυμεί να συνεισφέρει μέσα από προτάσεις και ιδέες για τη τοπική κοινωνία.

  • Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Αγιονορίου.