Σα. Απρ 27th, 2024

Τραγωδία: Με αίμα βάφτηκαν οι δρόμοι στην Πελοπόννησο – Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε Κορινθία και Αργολίδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο αίμα βάφτηκαν και οι δρόμοι της Πελοποννήσου καθώς σήμερα 1/7 έγιναν  δύο θανατηφόρα τροχαία σε Κορινθία και Αργολίδα.

Θρήνος στην Κορινθία: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα 20χρονος

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του Περιγιαλίου, όταν νεαρός οδηγός δικύκλου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο συνεπιβάτης του δικύκλου, ηλικίας μόλις 20 ετών, από το Βέλο Κορινθίας.

Ο 20χρονος είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα και πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του.

Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται απο το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο στην Επίδαυρο.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σημειώθηκε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο στην περιοχή της Τραχειάς του Δήμου Επιδαύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή που οδηγούσε ένας άνδρας με μια ακόμη επιβάτη συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο στο ύψος της διασταύρωσης προς τα Καρναζαιϊκα. Στο σημείο του δυστυχήματος, έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Οι διασώστες παρέλαβαν τόσο τον οδηγό της μηχανής που δεν είχε τις αισθήσεις του, την σοβαρά τραυματισμένη συνεπιβάτιδα της μηχανής, ενώ οι επιβάτες του οχήματος φάινεται να είναι ελαφρότερα τραυματίες.