Τε. Μάι 8th, 2024

Δημήτρης Μπίτζιος: Αυτά που υποσχεθήκαμε στους Χιλιομοδιώτες τα κάναμε πράξη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πριν 4 χρόνια υποσχεθήκαμε στους Χιλιομοδιώτες, ότι θα δουλέψουμε πολύ για να λύσουμε προβλήματα που χρόνια έμεναν άλυτα.

• Ξεκινήσαμε με την παλιά βρύση την οποία αναπαλαιώσαμε και φωτίσαμε για να είναι όχι μόνο επισκέψιμη αλλά και σημείο αναφοράς για το χωριό.

• Καταφέραμε και αναστηλώσαμε τον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, με την βοήθεια του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ.Ταγαρά

• Παραδώσαμε ολοκληρωμένο το νέο σύγχρονο θέατρο προς τιμή της μεγάλης Ειρήνης Παπά, το οποίο απολαμβάνουν οι Κορίνθιοι.

• Εχει ήδη δημοπρατηθεί και μέσα στον Αύγουστο ξεκινούν οι εργασίες για το mini Soccer, που ήταν απαίτηση της νέας γενιάς της περιοχής.

• Μετά τις 15 Αυγούστου θα αναδειχθεί ο ανάδοχος για το άλλο μεγάλο έργο της ανάπλασης της πλατείας, που θα αλλάξει συνολικά την εικόνα του Χιλιομοδίου.

• Φτιάξαμε μετά από 25 χρόνια τα σχολεία, γυμνάσιο και Λύκειο και αναμορφώσαμε πλήρως τα κτίρια, Νέες τουαλέτες, γυμναστήριο, περιβάλλοντας χώρος.

• Βελτιώσαμε δρόμους, κοινόχρηστους χώρους και τις υποδομές. Εργα που κάθε μέρα τα βλέπουν και τα απολαμβάνουν οι συμπατριώτες μας και αντιλαμβάνονται ότι θητεία μας δεν εξαντλήθηκε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια αλλά σε έργα που καλυτερεύουν την ποιότητα ζωής και κρατούν τους νέους στο χωριό. Δεν τελειώσαμε!

Με το ίδιο μεράκι, την ίδια αγάπη και φροντίδα ετοιμάζουμε την νέα πενταετία για το Χιλιομόδι, με ιεράρχηση των προβλημάτων και λύσεις σε μικρά και μεγάλα ανοικτά θέματα. Εσείς θα κρίνετε αν κάναμε το καθήκον μας. Αν κάναμε πράξη ότι σας υποσχεθήκαμε.

Αν είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας και αν είμαστε κοντά σας τα προηγούμενα χρόνια. Εσείς θα κρίνετε αν αυτό το έργο θα συνεχιστεί, από ανθρώπους που είναι αποτελεσματικοί και δημιουργικοί ή αν θα γυρίσουμε και πάλι σε εποχές, που οι υποσχέσεις ήταν εύκολες αλλά τα έργα…απουσίαζαν. Οποια και αν είναι η κρίση σας εμείς θα είμαστε εδώ, στο πλευρό σας για να πάμε το χωριό μας εκεί που όλοι το ονειρευόμαστε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ