Τε. Μάι 8th, 2024

Η «Πράσινη Πόλη» καλωσορίζει τους 10 νέους υποψήφιους/ες και τους ευχαριστεί θερμά για τη στελέχωση του συνδυασμού μας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η «Πράσινη Πόλη» καλωσορίζει τους 10 νέους υποψήφιους/ες  και τους ευχαριστεί θερμά για τη στελέχωση του συνδυασμού μας

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΕΝΤΟΥΛΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1983 κατοικεί στον Άσσο Κορίνθιας.. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Γεωργόπουλο και μητέρα του Γιάννη, σπουδαστή 19 ετών.

Εργάστηκε 30 χρόνια ως ανώτερο διοικητικό και οικονομικό στέλεχος σε τοπική αλυσίδα τροφίμων και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζεται ως βοηθός λογιστή και είμαι ιδιοκτήτρια δύο εμπορικών e-shops. Επιπλέον, κατέχει πιστοποίηση εικαστικού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και διατηρεί εικαστικό εργαστήρι στην Καλλιθέα Κορίνθου.

Κατέχει πιστοποίηση παρακολούθησης μελισσοκομίας και διατηρώ λίγα μελίσσια για προσωπική χρήση. Παράλληλα, μελετά τα άγρια βότανα της Ελλάδας και έχει εκπαιδευτεί για την ορθή συλλογή τους και περαιτέρω αξιοποίησή τους σε φυσικά καλλυντικά και αφεψήματα.

Συμμετέχει στην παράταξη Πράσινη Πόλη  και θέτει εαυτόν στην διάθεση του Δημήτρη Πρωτοπαπά, για να κάνουμε τον Δήμο μας ικανό να φιλοξενεί ευτυχισμένους πολίτες, με υψηλό βιοτικό επίπεδο, με πολύ πράσινο, ενεργειακά αυτόνομο με πράσινη ενέργεια, με ισχυρά ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, χωρίς ανεργία, ελκυστικό σε πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό.

Μία θέση που ο Δήμος Κορινθίων μπορεί και αξίζει να κατέχει.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ

Γεννήθηκε στον Άσσο Κορινθίας το 1999 και σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών του οποίου τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής.

Ξεκινάω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία σαν επιθεωρητής βιολογικής καλλιέργειας σε πιστοποιητικό οργανισμό.

Συμμετέχει από το πρώτο έτος της σχολής στα κοινά, επειδή δεν εκχωρεί σε κανέναν το δικαίωμα να αποφασίζει για εκείνον χωρίς εκείνον.

Αποφάσισε να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Κορινθίων με την «Πράσινη Πόλη», μια παράταξη που δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα ζωής των δημοτών και τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει ο Δήμος, τη συμμετοχή στις αποφάσεις και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Ως νέος γεωπόνος συν-διαμορφώνει το πρόγραμμα της παράταξης για μια ανθρώπινη πόλη αλλά και για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στο Δήμο Κορινθίων, ενός τομέα που απειλείται λόγω της ξηρασίας και της απουσίας πολιτικών για την επίλυση του προβλήματος.

Επειδή δεν είναι όλοι ίδιοι, επειδή χρειάζεται σχέδιο και όραμα για έναν ανθρώπινο Δήμο, στηρίζει την «Πράσινη Πόλη».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΑΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1974 και ζει στο Λέχαιο Κορινθίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Από το 1992 διατηρεί μαζί με τον αδελφό του μάντρα οικοδομικών υλικών.

Αγαπά τον τόπο του και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της περιοχής και τη βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάκης γεννήθηκε το 1984 στην Κόρινθο όπου κατοικεί και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Τον ενδιαφέρει η ασφάλεια των συμπολιτών μας, η επέκταση και η ευρύτερη χρήση των ποδηλάτων και των μέσων μαζικής μεταφοράς, η αύξηση του πρασίνου στην πόλη με περισσότερους ελεύθερους χώρους για τους πολίτες. 

Συμμετέχοντας στην Πράσινη Πόλη θέλει να βοηθήσει στη βελτίωση της διοίκησης του δήμου και της παροχής υπηρεσιών του Δήμου προς όλους τους πολίτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1983 και κατοικεί στην Κόρινθο. Σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της ΑΣΟΕΕ, έκανε  μεταπτυχιακές σπουδές στην Εταιρική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο Λουντ της Σουηδίας και  στην Πληροφορική, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και τώρα εργάζεται ως προγραμματιστής. 

Πιστεύει  στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και στην αλληλεγγύη. Υπήρξε εθελοντής σε δομές κοινωνικής προσφοράς όπως το Κοινωνικό Ιατρείο Κορίνθου και η Διεθνής Αμνηστία. Συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για πρώτη φορά. 

Ως διαχρονικός λάτρης των τεχνών και του πολιτισμού, έχει λάβει μέρος σε πολλές χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις και θεωρεί την πρόσβαση όλων μας σε πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις όχι απλώς στοιχειώδες δικαίωμα αλλά και προϋπόθεση μιας ισορροπημένης καθημερινότητας. 

Όραμά του, το οποίο μοιράζεται με τον συνδυασμό Πράσινη Πόλη, είναι η αναβάθμιση της Κορίνθου σε μια πόλη με βιώσιμη περιβαλλοντική διαχείριση, άφθονους δημόσιους χώρους ελεύθερους, πράσινους και φιλικούς τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για τα ζώα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΣΔΑΣ

Ο Γιώργιος Μπίσδας είναι Μαθηματικός, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Είναι παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αιγαίου,

ειδικός επιστήμονας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Τεχνητής Νοημοσύνης, πτυχιούχος Πανεπιστημίων Δυτικής Αττικής και Μακεδονίας.

Σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής Σπουδών στα Πρότυπα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Διακρότημα – After School Κορίνθου- Λουτρακίου & στα Πρότυπα Συμπεριληπτικά ΚΔΑΠ Αμπάριζα.

Κατάγεται από το Σοφικό και είναι παντρεμένος με την Όλγα Ρόζμαρι Μπεκιάρη, επίσης εκπαιδευτικό.

Θέλει να προσφέρει στον τομέα της εκπαίδευσης μέσα από την έρευνα και την καινοτομία και να συμβάλλει στην ενίσχυση της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας στο Δήμο Κορινθίων.

ΚΑΤΙΑ ΣΤΙΚΑ

H Κάτια Στίκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου μένει μόνιμα.Είναι απόφοιτη του 2ου Γεν. Λυκείου Κορίνθου. Εργάζεται τα τελευταία τριάντα χρόνια στην Κόρινθο, στον ιδιωτικό τομέα, στον χώρο του αυτοκινήτου. 

Θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά στον Δήμο μας με τον συνδυασμό “Πράσινη Πόλη” στηρίζοντας τις απόψεις και τις θέσεις του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Πρωτοπαπά, πιστεύοντας σε ένα μέλλον διαφορετικών δυνατοτήτων και υποδομών για την πόλη μας. 

Πιστεύει πως ο Δήμος μας μπορεί να αναπτυχθεί όπως του αξίζει, με ριζικές, ουσιαστικές αλλαγές, εκμεταλλευόμενος τα θετικά του στοιχεία.

ΚΑΛΙΑ ΚΟΡΔΩΣΗ 

Η Κάλια Κορδώση ζει και εργάζεται στην Κόρινθο.

Είναι επιχειρηματίας και αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων. Διατηρεί κατάστημα επίπλων κουζίνας και ιδιωτικό γραφείο στην Κόρινθο. 

Ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά στο Δήμο Κορινθίων, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Λευθεριώτης είναι κάτοικος Λουτρών Ωραίας Ελένης, από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου εργαζομένων της Motor-Oil, πρώην συνδικαλιστής. 

Διετέλεσε πρώτος πρόεδρος του ομίλου αντισφαίρισης Κορίνθου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Κόρινθο. 

Συμμετέχει στο συνδυασμό της Πράσινης Πόλης με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και των προβλημάτων της περιοχής των Λουτρών Ωραίας Ελένης.