Πε. Μάι 2nd, 2024

Διεθνές τουρνουά Ju Jitsu στους Αγίους Θεοδώρους το τριήμερο 8 – 10 Δεκεμβρίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ju Jitsu Acropolis International Open 2023

Μια ακόμη πολύ σημαντική διοργάνωση για το άθλημα του Ζίου Ζίτσου πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 8 – 10 Δεκεμβρίου 2023.

Το διεθνές τουρνουά «Ju Jitsu Acropolis International Open 2023» θα πραγματοποιηθει στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων για τις ηλικιακές κατηγορίες +18, -18, -16, -14, -12 στα αγωνιστικά συστήματα Ju Jitsu Fighting, Jiu Jitsu, Ju Jitsu Duo.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει καθιερωθεί στον ελληνικό χώρο και προσελκύει το ενδιαφέρον χωρών από το εξωτερικό. Φέτος, μαζί με την Ελλάδα συμμετέχουν επίσης η Κύπρος, η Γερμανία, η Ουρουγουάη, η Ιταλία, η Βοσνία, ο Άγιος Μαυρίκιος και η Ολλανδία.

Οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών ανέρχονται σε περίπου 800 ενώ συνυπολογίζοντας τον αριθμό των διαιτητών, των μελών γραμματειών, των εθελοντών των προπονητών και των μελών των ομάδων, στο Λουτράκι και στους Αγίους Θεοδώρους αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1.200 εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση και πολύ περισσότεροι συνοδοί και επισκέπτες.

Την διοργάνωση πραγματοποιεί η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), υπό την Αιγίδα και τη Συνδιοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJIF), με τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και των τοπικών φορέων.

Προκήρυξη Αγώνων